Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Τραγωδία στην Λάρισα!




Θύματα της ενεργειακής φτώχειας στην Ελλάδα του ...ευρώ:
Τραγωδία με δύο νεκρούς φοιτητές και τρεις ακόμη σε κωματώδη κατάσταση από αναθυμιάσεις που προκάλεσε αυτοσχέδια εστία (μαγκάλι).
Τραγωδία σήμερα το απόγευμα στην Λάρισα, με θύματα πέντε φοιτητές από τους οποίους οι δύο είναι νεκροί και οι τρεις νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι πέντε νεαροί φοιτητές βρίσκονταν σε σπίτι σε κεντρικό σημείο της Λάρισας και είχαν ανάψει μία αυτοσχέδια εστία -μαγκάλι, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες- προκειμένου να ζεσταθούν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και οι πέντε νέοι ήταν σπουδαστές του ΤΕΙ και οι δύο από αυτούς νοίκιαζαν το συγκεκριμένο σπίτι, ενώ οι υπόλοιποι τρεις βρίσκονταν σε αυτό εκείνη την μοιραία ώρα προκειμένου να επισκεφτούν τους φίλους τους. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα μία φίλη τους πήγε στο σπίτι, προκειμένου να τους επισκεφθεί αλλά αν και χτυπούσε επίμονα το κουδούνι, αυτοί δεν άνοιγαν. Η κοπέλα ανησύχησε και ειδοποίησε την σπιτονοικοκυρά. Τελικά όταν η πόρτα άνοιξε με το κλειδί της σπιτονοικοκυράς αντίκρισαν μέσα τους πέντε αναίσθητους νεαρούς, οι δύο εκ των οποίων ήταν ήδη νεκροί, όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του ΕΚΑΒ, και τους άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Οι υπόλοιποι τρεις, μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος κάνει η Αστυνομία, η οποία αναμένεται να βγάλει και σχετική ανακοίνωση. Τα πραγματικά αίτια όμως αυτού του τραγικού συμβάντος και τους ηθικούς αυτουργούς του, είναι βέβαιο πως η ανακοίνωση της Αστυνομίας δεν θα τους αναφέρει καθόλου:Ποιοι είναι αυτοί που έφεραν την Ελλάδα σε κατάσταση ενεργειακής φτώχειας; Είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2013 η θέρμανση να θεωρείται πολυτέλεια και νέα παιδιά να πεθαίνουν από μαγκάλια; Μήπως όντως γίναμε Βουλγαρία αλλά χωρίς την αξιοπρέπεια του λαού της γειτονικής Χώρας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...