Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

«Κόλλησε» στο μηδέν η ΑΕ Καραϊσκάκης


Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της ΑΕ Καραϊσκάκης με τον Οδυσσέα Νυδρίου και έτσι η αρτινή ομάδα έμεινε μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και έπαιζαν στο μισό γήπεδο την ομάδα του Νυδρίου, όμως δεν κατάφεραν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα και να πετύχουν ένα τέρμα που θα τους χάριζε μία πολύ σημαντική νίκη.
Στην αναμέτρηση έγιναν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με σημαντικότερη αυτή του 36ου λεπτού, όταν ο Κωστακιώτης έδιωξε στη γραμμή την μπάλα, με τους παίκτες να της ΑΕ Καραϊσκάκης να διαμαρτύρονται ότι αυτή είχε περάσει την γραμμή (δείτε το σχετικό video). Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν στο 6ο λεπτό την κεφαλιά του Βουλομένου μπλόκαρε ο Καραγκούνης. Με την συμπλήρωση 15΄ αγώνα ο Μπρέσιακας με ωραία σέντρα βρήκε τον Δήμο στη περιοχή, όμως η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε άουτ. Στη συνέχεια τα σουτ του Βουλομένου και του Φλούδα δεν απείλησαν τον Καραγκούνη και στο 36΄ έγινε η φάση του αγώνα. Ο Κατσαρός εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα αριστερά, ο Μπαλάφας έστρωσε με το στήθος στον Μάλλιο, αυτός έκανε το σουτ, με τον Δήμο να βάζει την προβολήαπό κοντά και τον Κωστακιώτη να διώχνει στη γραμμή την μπάλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα η ΑΕ Καραϊσκάκης έπαιζε στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι το μόνο που έκαναν ήταν να απομακρύνουν συνεχώς την μπάλα. Η αρτινή ομάδα παρότι πίεζε συνεχώς, κατάφερε να δημιουργήσει μόλις τρεις φάσεις στην αντίπαλη εστία. Αρχικά στο 63΄ μετά από φάουλ του Αντωνίου, την κεφαλιά του Βερλέκη μπλόκαρε ο Πάππος και εν συνεχεία στο 85΄ ο Μάλλιος δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρο του Οδυσσέα που έδιωξε σε κόρνερ και στο 86΄ η κεφαλιά του Μπαλάφα μετά από την εκτέλεση κόρνερ έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πάππου.
Πλέον, μετά από αυτή την ισοπαλία η ΑΕ Καραϊσκάκης θα πάει στην Κέρκυρα σε μία εβδομάδα για να παίξει μόνο για τη νίκη, κόντρα στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Αναγέννηση Περιβολίου. Από την άλλη μεριά ο Οδυσσέας θα υποδεχτεί στο Νυδρί τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, ο οποίος σήμερα έχασε στο Αιτωλικό από τον Άρη με 3-0.
Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Μακρυπόδη αντίκρισαν οι Π. Σταμούλης και Μάλλιος της ΑΕ Καραϊσκάκης και οι Παπακωνσταντίνου, Καλογερής, Ξένος, Βουλομένος, Κλαπής και Θεοδωρίδης από τον Οδυσσέα Νυδρίου.
Διαιτητής: Μακρυπόδης Νικόλαος, Βοηθοί: Τσιμίκος Δ. - Τσιρίνης Ι. (Αχαΐας)
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Καραγκούνης, Σταμούλης Π. (46΄ Μαργαρίτης), Κατσαρός, Καρτσακλής, Πέτσας, Βασιλάκης, Μπρέσιακας, Βερλέκης (74΄ Τσάπαλης), Μάλλιος, Μπαλάφας, Δήμος (46΄ Αντωνίου).
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ: Πάππος, Κλαπής, Θεοδωρίδης, Καλογερής, Παϊκόπουλος, Κωστακιώτης, Φλούδας (69΄ Ξένος), Παπακωνσταντίνου, Βουλομένος (94΄ Κοντοπρίας), Κονιδάρης, Δημεσπύρα (91΄ Στράτος). 

sportsarta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...