Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Από τη διακίνηση ναρκωτικών στη στυγερή δολοφονία…. Άφωνη η τοπική κοινωνία της Άρτας από το μέγεθος της φρίκης



ARTA EGKLHMA
Ούτε μία, ούτε δύο.... Ήταν πολλές οι φορές όπου οι αστυνομικοί της Άρτας είχαν συλλάβει τον 36χρονο δράστη της στυγερούς δολοφονίας που έχει αφήσει άφωνο το πανελλήνιο. Η εμπορία και η διακίνηση ναρκωτικών ήταν το... επάγγελμά του. Κατά καιρούς έχει συλληφθεί και κατηγορηθεί για συμμετοχή σε διακεκριμένες κλοπές.
Όσες φορές συνελήφθη τόσες οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη. Και τις περισσότερες κυκλοφορούσε ελεύθερος. «Κάναμε τη δουλειά μας.... Τα υπόλοιπα ήταν υπόθεση της Δικαιοσύνης» λένε με νόημα οι αστυνομικοί κι είναι όντως έτσι.
Τελευταία φορά ο 36χρονος από τους Κεραμάτες είχε συλληφθεί στις 14 Φεβρουαρίου. Οπλοφορούσε. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και μέχρι το απόγευμα της Τρίτης κυκλοφορούσε και πάλι ελεύθερος. Θύτης και θύμα γνωρίζονταν. Οικονομικές διαφορές το κίνητρο της άγριας δολοφονίας. Οικονομικές διαφορές που προέκυψαν από το αλισβερίσι με ναρκωτικά και μάλιστα σκληρά.

Και το θύμα, ο 48χρονος από τη Φιλιππιάδα, ήταν γνώριμος στις αστυνομικές αρχές. Κι αυτός για υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών.
Είχε φύγει από το σπίτι του στις 11 Φεβρουαρίου. Η πολυήμερη απουσία του δεν ανησύχησε κανέναν. Το συνήθιζε. Μέχρι την ημέρα του γάμου της κόρης του για την οποία έτρεφε πολύ μεγάλη αδυναμία.
Τότε οι δικοί του άρχισαν να ανησυχούν και την επομένη η μητέρα του ενημέρωσε την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί έδεσαν τα στοιχεία και κατάλαβαν πολύ γρήγορα ότι κάτι πολύ σοβαρό έχει συμβεί. Στην Άρτα μετέβη και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Κώστας Τρομπούκης ο οποίος προίστατο της έρευνας και η εμπειρία του αποδείχθηκε πολύτιμη για την εξιχνίαση της υπόθεσης.
Οι αστυνομικοί δούλεψαν την υπόθεση υπό άκρα μυστικότητα. Το απόγευμα της Τρίτης προσήγαγαν τον 36χρονο και την 25χρονη φίλη του. Η 25χρονη είναι γόνος εύπορης και επώνυμης οικογένειας της Άρτας.
Ο 36χρονος ομολόγησε το έγκλημα. Περιέγραψε την πράξη του με όλες τις λεπτομέρειες σοκάροντας τους αστυνομικούς, οι οποίοι αδυνατούσαν να πιστέψουν το μέγεθος της φρίκης.
Πυροβόλησε με πιστόλι τρεις φορές το θύμα στο κεφάλι. Τον τεμάχισε με τσεκούρι. Έβρασε το διαμελισμένο σώμα και τα υπολείμματα πέταξε στο βόθρο του σπιτιού του και στον Άραχθο.
Οι αστυνομικοί είχαν την ομολογία όμως δεν υπήρχε κανένα πειστήριο της αποτρόπαιης πράξης.
Ξεκίνησαν την έρευνα. Στο σπίτι βρήκαν ίχνη από αίματα και το τσεκούρι που είχε χρησιμοποιηθεί. Πιστοποιήθηκε ότι το πιστόλι που είχε κατασχεθεί κατά τη σύλληψή του στις 14 Φεβρουαρίου ήταν αυτό που χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία.
Νωρίς το πρωί της Τετάρτης στο βόθρο του σπιτιού βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο βόθρο του σπιτιού ενώ η έρευνα στον Άραχθο αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη.
Η κοινωνία της Άρτας είναι συγκλονισμένη από τη φρίκη και το μέγεθος της βίας που επέδειξε ο δράστης. Ένας τραγικός επίλογος που δεν χωράει σε ανθρώπου νου.

http://www.epiruspost.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...