Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΤΑ.Τον πυροβόλησαν, τον τεμάχισαν και τον έβρασαν!


ΤΡΟΜΕΡΟ! Τον πυροβόλησαν, τον τεμάχισαν και τον έβρασαν!

Φοβερό έγκλημα στις Κεραμάτες, με πολλές διαστάσεις να ανατριχιαστικές ομολογίες



Δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπου νους, το έγκλημα που σχεδίασαν και εκτέλεσαν 30χρονος γνωστός για την δράση του στην Άρτα και 25χρονη φοιτήτρια επίσης από την Άρτα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Γ», ο νεαρός που είναι τακτικός… πελάτης των διωκτικών αρχών, με την 25χρονη φοιτήτρια, πυροβόλησαν 48χρονο απ’ την Φιλιππιάδα, του οποίου η τύχη αγνοούταν απ’ τις 10 Φεβρουαρίου και μόλις προχθές δηλώθηκε απ’ τους δικούς του η εξαφάνισή του, στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας. Η Ασφάλεια Άρτας άρχισε την έρευνα και χθες το βράδυ, οι άνδρες της βρέθηκαν μπροστά στην πρωτοφανή σε σύλληψη και εξέλιξη δολοφονία του 48χρονου.
Ο δράστης και η συνεργός του, αφού πυροβόλησαν το θύμα τους, το τεμάχισαν! Τα κομμάτια του σώματος του θύματος, τα έβρασαν και έβαλαν και άλλο σατανικό σχέδιο σε υλοποίηση. Τα μεγάλα κόκκαλα του θύματος, τα πέταξαν στον Άραχθο και ότι απέμεινε, μαζί με τα ρούχα του θύματος και των δραστών, τα πέταξαν σε βόθρο της περιοχής.
Σύμφωνα με την ομολογία του δράστη, το στυγερό έγκλημα έγινε στις 11 Φεβρουαρίου, στις Κεραμάτες, αλλά ενώ το θύμα δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής, απ’ την οικογένειά του δεν αναζητήθηκε, ούτε είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του. Το θύμα γνωστό για τον βίο του μπλεγμένο στα ναρκωτικά και τις ουσίες, συνήθιζε, κατά τις πληροφορίες που έχουμε, να εξαφανίζεται και να επιστρέφει και ίσως για το λόγο αυτό, δεν αναζητήθηκε, αν και στην οικογένειά του ήταν σε εξέλιξη ο γάμος της κόρης του και απαιτούνταν να είναι εκεί.
Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος, έχει κατηγορηθεί και συλληφθεί άπειρες φορές για κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο ήταν πάντα έξω και κυκλοφορούσε ελεύθερος, για να σχεδιάζει το επόμενο χτύπημά του. Η δε συνεργός του, είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Άρτας, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες κι αυτή είχε μπλέξει στα ναρκωτικά.
Για το σημαντικό αυτό γεγονός, αναμένεται να κάνει, εντός της ημέρας ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Κ. Τρομπούκης, να κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις.

Γνώμη Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...