Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Καταιγιστική η Αναγέννηση, 4-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης




Φανερά ανώτερη, παρόλο που είναι ομάδα κατώτερης κατηγορίας, η Αναγέννηση Άρτας συνέτριψε την ΑΕ Καραϊσκάκης με 4-0 στο δημοτικό στάδιο της πόλης και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Άρτας, όπου θα βρει απέναντί της την άλλη αρτινή ομάδα της Δ΄ Εθνικής, τον ΑΟ Φιλοθέης, ο οποίος πέρασε χωρίς αγώνα στους «4» του θεσμού.
Η γηπεδούχος ομάδα του Μάκη Ντόβα ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ειδικά στο πρώτο μισό του αγώνα, όπου έφτασε άνετα στο 3-0, απέναντι σε μία ΑΕ Καραϊσκάκης η οποία πραγματοποίησε μία τραγική εμφάνιση. Σε έναν απαράδεχτο και ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, η Αναγέννηση μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα όπου είχε την υπεροχήαπό το πρώτο λεπτό και με την συμπλήρωση των πρώτων 15 λεπτών αγώνα έφτασε στο 1-0. Μετά από πάσα του Τρούλλη πίσω από τη μεσαία γραμμή του γηπέδου, ο Σταμούλης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με σουτ στην απέναντι γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Καραγκούνη, έκανε το 1-0, βάζοντας μπροστά στο σκορ τη «Μαύρη Θύελλα». Στο 21΄ το σουτ τουΧρηστογιάννη μέσα από την περιοχή έφυγε μόλις άουτ και στο 28΄ μετά από λάθος συνεννόηση της άμυνας της ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Χρηστογιάννης έκανε το πλασέ από πλάγια θέση, όμως ο Καρτσακλής στη γραμμή έδιωξε την μπάλα.
Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα έγινε το 2-0 για την Αναγέννηση, με τονπρώτο σκόρερ της Α΄ τοπικής κατηγορίας, Χρήστο Σιδηρόπουλο να βρίσκει δίχτυα με πολύ ωραία καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Τάσσου. Στο 38΄ η Αναγέννηση πλησίασε σε ένα τρίτο τέρμα, όμως ο Καραγκούνης νίκησε από κοντά τον Χρηστογιάννη, διώχνοντας σε κόρνερ. Τελικά στο 41΄ ο Σιδηρόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Καραγκούνη και με ωραίο πλασέ σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του και με το 3-0 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μισό του αγώνα ο ρυθμός έπεσε, με την ΑΕ Καραϊσκάκης να φτάνει κοντά στη μείωση του σκορ στο 75΄, όταν την κεφαλιά του Βερλέκη έδιωξε σε κόρνερ ο Νικολαΐδης, αυτή ήταν μάλιστα και η πρώτη φάση των φιλοξενούμενων στον αγώνα. Στα επόμενα λεπτά η ΑΕΚ έφτασε κοντά στο 3-1 με εκτελέσεις φάουλ του Μπρέσιακα, τις οποίες όμως απομάκρυνε ο Νικολαΐδης και στο 84΄ ο Τρούλλης με κοντινό πλασέδιαμόρφωσε το τελικό 4-0 υπέρ της Αναγέννησης.
Διαιτητής: ΦούνταςΒοηθοί: Σαρλής - Σκορίλας
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Μ. Ντόβας): Νικολαΐδης, Χρηστογιάννης, Σιαπέρας, Αβραμίδης, Παπαρούνης, Τρούλλης, Παπακίτσος (69΄ Νικολαΐδης Θ.), Νικοπολίδης (87΄ Μπέτσας), Σιδηρόπουλος, Σταμούλης (76΄ Μανώλης), Τάσσος.
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Β. Ξανθόπουλος): Καραγκούνης, Κατσαρός, Τσιγαρίδας Λ. (46΄ Αντωνίου), Καρτσακλής, Μπαλάφας, Μπρέσιακας, Τσάπαλης (67΄ Πέτσας), Βερλέκης, Μάλλιος, Βασιλάκης, Κορέλης (46΄ Μαργαρίτης). 

http://www.sportsarta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...