Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Τρόμος στα Άγραφα. Έδεσαν, φίμωσαν και λήστεψαν ηλικιωμένους

Εφιάλτης για ηλικιωμένους στα χέρια θρασύτατων ληστών. Μπήκαν στο σπίτι , τους έδεσαν και τους λήστεψαν

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι , χθες τα ξημερώματα στο χωριό Πρασιά Ευρυτανίας,στα ορεινά Άγραφα, στα χέρια δύο αδίσταχτων ληστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PrasiaOnline ήταν περίπου 2 τα ξημερώματα όταν δύο άγνωστοι φορώντας κουκούλες και γάντια και χρησιμοποιώντας σκάλα ,έσπασαν το πίσω παράθυρο του σπιτιού και αιφνιδιάζοντας τους ηλικιωμένους που εκείνη την ώρα κοιμόνταν, τους φίμωσαν και τους έδεσαν χέρια και πόδια χρησιμοποιώντας δεματικά καλωδίων.
Στην συνέχεια  οι δράστες έψαξαν το σπίτι και κατάφεραν να βρουν μετρητά συνολικού ποσού 8000 ευρώ.Μετά τη πράξη τους, οι κακοποιοί ,πέρνοντας και τα κλειδιά του σπιτιού,διέφυγαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται απο την αστυνομία.
Το ηλικιωμένο ζευγάρι μετά το αρχικό σοκ,λύθηκαν με την χρήση μιας αναπτήρας και φώναξαν για βοήθεια
Όταν μπόρεσαν να συνέλθουν από το σοκ οι ηλικιωμένοι, κάλεσαν σε βοήθεια.
Τρομαγμένοι οι λιγοστοί κάτοικοι του συνοικισμού στο Κυπαρίσσι  ενημέρωσαν την αστυνομία και κάνουν λόγο για πρωτόγνωρο περιστατικό στα χωριά τους.

"Τα βλέπουμε στην τηλεόραση και ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα έρθουν και στο χωριό μας.Πλέον θα κλειδαμπαρωνόμαστε στα ίδια τα σπίτια μας με την καραμπίνα στο προσκεφάλι " μας αναφέρει κάτοικος της περιοχής με έντονο τον τρόμο στα μάτια του.
Ήδη το τμήμα Ασφαλείας και η ΟΠΚΕ του Καρπενησίου που έσπευσε στο συμβάν κάνουν προανάκριση και ψάχνουν τους άγνωστους δράστες της θρασύτατης ληστείας.


http://prassia-eyrytanias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...