Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Νέα στοιχεία: Ο δολοφόνος της Άρτας εμπλέκεται σε εξαφάνιση 26χρονης;


Νέα στοιχεία: Ο δολοφόνος της Άρτας εμπλέκεται σε εξαφάνιση 26χρονης;Νέα στοιχεία για τον δολοφόνο της Άρτας παγώνουν το πανελλήνιο.
Ο 37χρονος δολοφόνος που σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε τον 47χρονο φίλο του πιθανόν να έχει εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις. Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έφτασε χθες στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη "Φως στο Τούνελ" την ώρα της υπόθεσης της εξαφάνισης μιας 26χρονης κοπέλας από την Πρέβεζα.
Η 26χρονη Αγγελική Πεπόνη είχε εξαφανιστεί το 2010 από την Πρέβεζα. Ο σύντροφος της, οδηγήθηκε στις φυλακές μετά την καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη.
Χθες ο φίλος της μίλησε μέσα από την φυλακή στην Αγγελική Νικολούλη για τις κατηγορίες και την ποινή που του επιβλήθηκε για διάθεση ναρκωτικών ουσιών σε τρίτους κατ’ εξακολούθηση και κατ' υποτροπή.
Όλοι περίμεναν ότι μετά την βαριά καταδίκη θα αποκάλυπτε που βρίσκεται η άτυχη Αγγελική. Ωστόσο εκείνος επαναλάμβανε συνεχώς ότι η Αγγελική ζει και θα την βρει η εκπομπή κάπου στην Ήπειρο ή στην Αλβανία.
Την έκπληξη όμως προκάλεσε μια πολύ σοβαρή καταγγελία στην εκπομπή ότι στην εξαφάνιση της 26χρονης εμπλέκεται με κάποιο τρόπο ο στυγερός δολοφόνος της Άρτας. Η σοβαρή καταγγελία θα ερευνηθεί από την αστυνομία και ίσως ξετυλίξει το κουβάρι και αυτής της υπόθεσης.

http://www.ipeirotika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...