Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Επεισόδια και συλλήψεις στις παρελάσεις

Άκρως επεισοδιακή ήταν η σημερινή γιορτή για την εθνική επέτειο στο Λουτράκι. 

Αρχικά, χρειάστηκε επέμβαση των ΜΑΤ για να καταθέσει στεφάνι ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας.

Μετά από αυτό ήρθε η ώρα να καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου Χαράλαμπος Τετράδης ο οποίος...

όπως αρχικά αρνήθηκε και στη συνέχεια πήρε το στεφάνι και το πέταξε από 10 μέτρα μακρυά φωνάζοντας επανειλημμένα «ντροπή σας».

Ο κ. Τετράδης τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.



ΒΙΝΤΕΟ - Επεισόδια και συλλήψεις στις παρελάσεις
Από τις παρελάσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, δεν έλειψαν τα επεισόδια και οι συλλήψεις.

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη για την Κύπρο
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται στο χώρο της παρέλασης, στη Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη.
Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν συγκεντρωθεί κοντά στην εξέδρα των επισήμων κι ανήρτησαν πανό, ενώ υπάρχουν και μηνύματα συμπαράστασης στον Κυπριακό λαό.




ΒΙΝΤΕΟ: Τα ΜΑΤ αποκλείουν τα μέλη της "ΣΠΙΘΑΣ"
Μέλη του κινήματος "Σπίθα" βρίσκονται σε αντιπαράθεση με τους αστυνομικούς στην οδό Ερμού.

Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ-Θεσσαλονίκη: Το σύνθημα των Κυπρίων στην παρέλαση
Μέλη της Κυπριακής Εστίας Θεσσαλονίκης συμμετέχουν στην παρέλαση στην συμπρωτεύουσα, φωνάζοντας το σύνθημα : «Κύπρος, Θράκη, Μακεδονία,  κοινοί αγώνες, κοινή ιστορία».

Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης
Ένταση επικράτησε στον χώρο της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το thestival.gr, μετά το τέλος της παρέλασης πολλά άτομα μπήκαν στο χώρο για να κάνουν τη δική τους παρέλαση διαμαρτυρίας.
Δείτε το βίντεο από το "thestival.gr":

ΒΙΝΤΕΟ- Πύργος: Ένταση και σύλληψη στην παρέλαση

Ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος της παρέλασης στον Πύργο όταν ομάδα πολιτών και σπουδαστών του ΤΕΙ Πύργου κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα των επισήμων φωνάζοντας συνθήματα, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη.
Πολίτες και σπουδαστές διαμαρτυρόμενοι για τη σύλληψη πραγματοποίησαν πορεία προς το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης στον Πύργο.


BINTEO - "Πότε θα κάνει ξαστεριά" στη Θεσσαλονίκη

Αντιμέτωποι με τις αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν οι διαδηλωτές, μέλη της "ΣΠΙΘΑΣ" και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς και Κύπριοι φοιτητές, οι οποίοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν το Γερμανικό Προξενείο.
Φώναξαν συνθήματα και τραγούδησαν "Πότε θα κάνει ξαστεριά"

ΒΙΝΤΕΟ- Το "τραγούδι του Καραϊσκάκη" χόρευαν στο Σύνταγμα

Το "τραγούδι του Καραϊσκάκη" ήχησε κάτω από την πλατεία Συντάγματος την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η στρατιωτική παρέλαση.

Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ-Μεσολόγγι: Eπεισόδια στην παρέλαση

Ομάδα ατόμων κατάφερε και έσπασε τον αστυνομικό κλοιό στην παρέλαση του Μεσολογγίου διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο "Αθηνά"
Η αστυνομία προσπάθησε να τους σταματήσει πριν την εξέδρα των επισήμων, όμως δεν τα κατάφερε.

BINTEO-Ένταση στην παρέλαση της Πάτρας

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έγινε στην Πάτρα η παρέλαση για την 25η Μαρτίου. Στο μεταξύ φοιτητές έφτασαν στην Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου και εμποδίζονταν από δυνάμεις των ΜΑΤ, καθώς ήθελαν να αναρτήσουν πανό απέναντι από την εξέδρα των επισήμων αντιδρώντας στο σχέδιο «Αθηνά».
Σε διάλογο που είχαν με την αστυνομία ζητούσαν να περάσει αντιπροσωπεία 5 ατόμων για να αναρτήσει πανό διαμαρτυρίας, όπως και ακριβώς έγινε.


Με επεισόδια σημαδεύτηκε η σημερινή παρέλαση στη Ρόδο - Γυναίκα επιτέθηκε με σουγιά και κάρφωσε στην πλάτη δημοτικό σύμβουλο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...