Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Απόδραση από τα κρατητήρια ΑΔ Ακαρνανίας



Σε εξέλιξη είναι μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας στο Αγρίνιο για τον εντοπισμό τριών κρατουμένων που απέδρασαν από τα κρατητήρια του B’ Αστυνομικού Τμήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας. Πρόκειται για ένα  άτομο Aλβανικής καταγωγής (ετών 29) και δύο Έλληνες (ετών 30 και 21). Από τις πρώτες πληροφορίες του agrinionews.gr οι  κρατούμενοι έκοψαν τα κάγκελα με  μεταλλικό αντικείμενο και δίχως να γίνουν αντιληπτοί έφθασαν μέχρι το φράχτη της Αστυνομικής Διεύθυνσης απ’ όπου και διέφυγαν. Τα τρία άτομα βρέθηκαν στα κρατητήρια για διαφορετικές υποθέσεις με σοβαρότερη αυτή του Αλβανού που σήμερα θα δικαζόταν στο Εφετείο του Αγρινίου.
Θα ακολουθήσει νέωτερη ενημέρωση.


9:07 Νεότερη ενημέρωση
Εντατικές αστυνομικές έρευνες  είναι σε εξέλιξη στην περιοχή του Αγρινίου για τον εντοπισμό των τριών κρατουμένων που απέδρασαν στις 5: 10 τα ξημερώματα από τα κρατητήρια του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος της ΑΔ Ακαρνανίας.
Πρόκειται για έναν Αλβανό 29 ετών και δυο Έλληνες  30 και 22 ετών.  Από τις πρώτες πληροφορίες οι τρεις τους  έκοψαν τα κάγκελα με μεταλλικό αντικείμενο και εν συνεχεία διέφυγαν πηδώντας τα κάγκελα της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Ο Αλβανός  θα δικάζονταν σήμερα στο Αγρίνιο για σοβαρό αδίκημα. 
Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση 


9:31 Νεότερη ενημέρωση 
Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για την σύλληψη ενός εκ των δυο Ελλήνων (του 30χρονου) που απέδρασε. Η αστυνομία εξακολουθεί να ενεργεί εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...