Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Kαλό μήνα, καλή Πρωτομαγιά ...και καλά μυαλά!



Αλλιώς, καλές σαράντα τον Ιούνιο!!!

   Φέτος ο Μάιος δείχνει ότι θα είναι μήνας αναγέννησης όχι  μόνο στη φύση αλλά και στα μυαλά ανθρώπων που απεγκλωβίζονται και ετοιμάζονται να ανατρέψουν την πορεία προς την καταστροφή τους...


   Γιατί φέτος, την πρώτη του Μαΐου δεν γιορτάζεται μόνο η Εργατική Πρωτομαγιά, αλλά είναι και η Άνεργη Πρωτομαγιά και η Ανασφάλιστη Πρωτομαγιά, είναι και η Πρωτομαγιά των συσσιτίων, είναι και η Πρωτομαγιά του... πτυχιούχου που πηγαίνει στο εξωτερικό για να ζήσει με αξιοπρέπεια η Πρωτομαγιά του συνταξιούχου που δεν του φτάνει η σύνταξη για να πληρώσει τους γιατρούς, τις εξετάσεις και τα φάρμακά του, είναι και η Πρωτομαγιά των σχολείων που στα θρανία τους κάθονται μαθητές κάτω από τα όρια της φτώχειας και ζαλίζονται από την πείνα.
    Σήμερα, παραμονές των εκλογών, η Πρωτομαγιά μοιάζει σαν Πρωταπριλιά με τα ψέμματα που ακούγονται από όσους μας πάτησαν κάτω, μας έβαλαν το γόνατο στο λαιμό και μας είπαν "Σκασμός, για το καλό σου σε πνίγω"!!!
   Ο καθένας μας έχει και μυαλό και μνήμηΑς θυμηθεί και ας σκεφτεί. Και ας κάνει αυτά που πρέπει. Αλλιώς, καλές σαράντα τον Ιούνιο!!!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...