Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ




Προς : κ. Πρόεδρο Δ.Σ Δήμου Γ.ΚαραΪσκάκη                               Άνω Καλεντίνη 15-7-2019

Κοινοποίηση: κ. Δήμαρχο Δήμου Γ.ΚαραΪσκάκη
Μέλη Δημ. Συμβουλίου
Κύριε Πρόεδρε,
Με την επιστολή μου αυτή και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 του Νόμου 3852/2010 και του άρθρου 94 παρ. 4 του ΚΔΚ, πολιτικοί λόγοι με αναγκάζουν να δηλώσω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες», με την οποία αναδείχτηκα σ’ αυτή δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου του έτους 2014 στη Δημοτική Ενότητα Ηρακλείας.
Όλο αυτό το διάστημα έκανα υπομονή και επεδίωξα να δώσω χρόνο προκειμένου να αλλάξουν τα κακώς κείμενα , αλλά η στενή ηγετική  ομάδα λειτουργώντας ως ένα κλειστό διευθυντήριο με αδιαφανή λειτουργία τρόπου λήψης αποφάσεων παρέκκλινε της φιλοσοφίας και των αρχών μου.
Η συνείδησή μου και η ιδεολογία μου δεν ταυτίζονται πλέον με τον τρόπο προσέγγισης και μελέτης των διαφόρων σοβαρών θεμάτων, όπως και επίλυσης προβλημάτων,   από την Δημοτική Αρχή.
 Η συνείδηση και το ήθος μου δεν μου επιτρέπουν να στηρίζω αποφάσεις οι οποίες έχουν στυγνή διαχειριστική αντίληψη, χωρίς αναπτυξιακό όραμα, χωρίς ουσιαστικές και αποφασιστικές λύσεις για τα σημαντικά προβλήματα αυτού του ταλαιπωρημένου τόπου μας.
 Ατολμία στη λήψη αποφάσεων για σοβαρά ζητήματα, υποσχεσιολογία, αναβλητικότητα, έλλειμμα συντονισμού, σολομώντειες λύσεις, μικροέργα και αναμορφώσεις προυπολογισμών στην στυγνή λογική της εξυπηρέτησης μικροσυμφερόντων.
Επίσης συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι απαξιώνονται και χωρίς λόγο και άποψη, καλούνται απλά ως διακοσμητικά στοιχεία, να επικυρώνουν με την ψήφο τους ειλημμένες αποφάσεις.
Παράλληλα είναι φανερή η υποβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ενώ θα έπρεπε να αποτελεί χώρο διαλόγου και σύνθεσης απόψεων για τα μείζονος σημασίας ζητήματα του Δήμου, στην πράξη λειτουργεί διεκπεραιωτικά, απαξιώνοντας την ασκούμενη κριτική, ακόμα και την καλοπροαίρετη, καθώς και την κατάθεση αξιόλογων προτάσεων από δημοτικούς συμβούλους, πολίτες, κλπ.
Έτσι, σήμερα ενώπιον του σώματος, δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη της συμπολίτευσης και παραμένω στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.  (Συμβολικά πλέον)
Ο ΔΗΛΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΥΚΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Ο Μπέντζαμιν Μπριέλ Λι ήταν πολύ επαγγελματίας ανά πάσα στιγμή, με ενημέρωσε για όλα όσα συνέβαιναν, Αν είχα οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ήταν πάντα διαθέσιμος να απαντήσει. Αυτή ήταν η πρώτη μου αγορά σπιτιού, δεν ήξερα πολλά για τη διαδικασία δανεισμού, το έκανε πολύ εύκολο να καταλάβω τα πράγματα για τα οποία είχα ερωτήσεις. Μου άρεσε πολύ να δουλεύω μαζί του. "
    Είναι υπάλληλος δανείου που συνεργάζεται με μια ομάδα επενδυτών που είναι πρόθυμοι να χρηματοδοτήσουν οποιοδήποτε έργο ή να σας δανείσουν οποιοδήποτε ποσό με πολύ χαμηλό επιτόκιο. Επικοινωνήστε με τον Benjamin Briel Lee E-Mail: 247officedept@gmail.com Αριθμός Whats-App: + 1-989 -394-3740.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...