Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

Πρόγραμμα «Νοιάζομαι για την υγεία μου» από τον Ερυθρό Σταυρό Άρτας (Αρχή από τα σχολεία του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη )Δείτε το πρόγραμμα των ιατρικών επισκέψεων

   Από το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι θα αρχίσει αυτή την εβδομάδα να υλοποιείται στα σχολεία (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) της ορεινής περιοχής το πρόγραμμα «Νοιάζομαι για την υγεία μου», το οποίο έχει σαν στόχο την διαπίστωση μικρότερων ή μεγαλύτερων προβλημάτων υγείας των μαθητών που έχουν διαφύγει της προσοχής των γονέων αφ’ ενός και αφ’ ετέρου να τονιστεί στους νεαρούς μαθητές και στους γονείς τους η μεγάλη σημασία της πρόληψης και της προαγωγής της υγείας.
   Αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα θα... υλοποιηθεί στα σχολεία του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη και στα ορεινά σχολεία του Δήμου Αρταίων (πρώην Δήμου Ξηροβουνίου). Επιτροπή αποτελούμενη από παιδίατρο και οδοντίατρο του Κέντρου Υγείας Άνω Καλεντίνης μαζί με Επισκέπτριες υγείας και Εθελόντριες νοσηλευτικής του Ερυθρού Σταυρού θα επισκεφτεί τα σχολεία και θα πραγματοποιήσει σχετική ενημέρωση και γενική ιατρική εξέταση των παιδιών σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
   1.Την Τετάρτη 23 Μαΐου στα Δημοτικά σχολεία Διασέλου και Σκουληκαριάς και το Νηπιαγωγείο Διασέλου.
   2.Την Πέμπτη 24 Μαΐου στα Δημοτικά Σχολεία Αστροχωρίου, Μεσοπύργου, Μηλιανών και Μηλέων Πηγών και το νηπιαγωγείο Αστροχωρίου.
   3.Την Παρασκευή 25 Μαΐου στα Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία Αμμοτόπου και Ροδαυγής.
   Στα σχολεία του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, που απομένουν από την ορεινή περιοχή, το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί το φθινόπωρο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...