Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ο Ερυθρός Σταυρός Άρτας ευχαριστεί και ενημερώνει



Διακοπή για το καλοκαίρι της προσφοράς σε ρούχα
Μεγάλη ανάγκη για τρόφιμα και χρήματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
   Το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι, στο προηγούμενο διάστημα, προσέφεραν σημαντικές ποσότητες, κυρίως σε ρούχα για να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.
   Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την προσφορά τους:
     α) τους Καθηγητές και μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας της Δ/θμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας.
     β) την Ενορία του Αγίου Παντελεήμονα Περάνθης και τον Αιδεσιμότατο π. Δημήτριο Τζουρμανά.
     γ) τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Παναθηναϊκού του Νομού μας.
   Όλο το υλικό που συγκεντρώθηκε μετά την απαραίτητη διαλογή και ταξινόμηση που έκαναν οι Εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού και αφού υπερκαλύφθηκαν οι τοπικές ανάγκες των συμπολιτών μας, το υπόλοιπο συσκευάστηκε και θα σταλεί τις επόμενες μέρες στην... Ι.Μ. Βερατίου και Αυλώνος της Αλβανίας καθώς και σε ιδρύματα (ορφανοτροφεία, γηροκομεία κ.τ.λ) της Σερβίας που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.
   Μέχρι να διευθετηθεί το υλικό που έχει συγκεντρωθεί και λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, που ακολουθούν, παρακαλούνται οι συμπολίτες μας να σταματήσουν προσωρινά την προσφορά σε ρούχα, η οποία θα συνεχισθεί κανονικά μετά το καλοκαίρι.
   Διευκρινίζουμε ότι η προσωρινή αυτή διακοπή αφορά, μόνο τα ρούχα, γιατί κάθε άλλη προσφορά και κυρίως σε τρόφιμα και χρήματα θα γίνεται δεκτή κανονικά γιατί οι ανάγκες για βοήθεια σε οικογένειες συμπολιτών μας γίνονται συνεχώς μεγαλύτερες και η προσπάθεια του Ερυθρού Σταυρού να στηρίζει αυτές τις οικογένειες δεν θα σταματήσει και θα συνεχίζεται κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...