Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Στο αιδοίο της νεαράς!

Στο αιδοίο της νεαράς!
Είχαν κρύψει 40 γρ. ηρωίνης και 2 γρ κοκαΐνης





Η πληροφορία ήταν σαφέστατη και δεν δεχόταν αμφισβήτηση από κανέναν! Ζευγάρι νεαρών απ’ την   Άρτα, είχε μεταβεί σήμερα το πρωί στα Γιάννενα, όπου θα προμηθευόταν ποσότητα 40 γραμμαρίων ηρωίνης και 2 γραμμάρια κοκαΐνης , για να την… ρίξουν στην αγορά της πόλης. Τους παρακολουθούσε η ομάδα δίωξης ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και επιστρέφοντας, στην εθνική οδό, συνελήφθησαν για να βρεθεί η ποσότητα ναρκωτικών που μετέφεραν.
Οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Άρτας και σε έρευνα που έγινε δεν βρέθηκαν τα ναρκωτικά πουθενά. Άρχισαν να αμφιβάλουν οι αστυνομικοί της ομάδας δίωξης ναρκωτικών, θεωρώντας ότι η πληροφορία δεν ήταν αληθινή και επί πλέον ότι είχαν κάνει το λάθος! Όμως ο πληροφοριοδότης επέμενε… Η ποσότητα που προαναφέρουμε είχε αγοραστεί απ’ τα Γιάννενα και το ζευγάρι των νεαρών, την μετέφερε μαζί του. Τελευταίο… χαρτί ήταν η πρόταση για εξέταση στο Νοσοκομείο. Είπαν στη νεαρά ότι θα την πήγαιναν στο Νοσοκομείο, για ακτινολογική εξέταση προκειμένου να βρεθεί η ποσότητα των ναρκωτικών. Τότε η νεαρά ομολόγησε ότι είχε κρύψει την ποσότητα της ηρωίνης και της κοκαΐνης στο αιδοίο της και σε λίγα λεπτά το είχε παραδώσει στους άνδρες της δίωξης ναρκωτικών.
Μια περίεργη ιστορία, η οποία δείχνει τους τρόπους με τους οποίους προσπαθούν να διακινήσουν ποσότητες ναρκωτικών, νεαροί στην περιοχή μας, όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας μας. Θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να αποφύγουν την αστυνομία και να προωθήσουν το… προϊόν μιας και εξ αυτού, θα βγει και η δική τους δόση…
Μια ακόμη επιτυχία της ομάδας δίωξης ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, η οποία παράλληλα αποτελεί και «καμπανάκι» για την τοπική κοινωνία, μιας και είναι πλέον στην καθημερινότητά μας, οι ειδήσεις που αφορούν σύλληψη διακινητών ναρκωτικών, οι οποίοι μετέρχονται τα πιο περίεργα μέσα, προκειμένου να κάνουν την… δουλειά τους.Γνώμη  Αρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...