Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Τραγικός επίλογος...

 Σε βάθος 400 μέτρων περίπου,από το σημείο που έπεσε το πρωί της Δευτέρας, εντοπίστηκε νεκρός ο Σταύρος Λισγάρας. Τη σορό του άτυχου άτυχου ορειβάτη,εντόπισαν οι Ελβετοί της διασωστικής ομάδας Air Zermatt που ήρθε σήμερα στα Γιάννενα,οι οποίοι και επικέντρωσαν τις έρευνες στους με το ελικόπτερο του γιαννιώτη επιχειρηματία Βασίλη Χήτου,σε κάποια σημεία στα οποία πίστευαν πως θα είχε καταλήξει ο νεαρός μετά την πτώση του από την κορνίζα.

Ελβετοί αλπινιστές της Air Zermatt, με μία εντυπωσιακή επιχείρηση ανέσυραν τη σορό του τριαντάχρονου Σταύρου Λισγάρα, η οποία μεταφέρθηκε με το ελικόπτερο του Βασίλη Χήτου στο ελικοδρόμιο του Πάπιγκου,όπου και την παρέλαβε ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις,ο άτυχος ορειβάτης βρήκε ακαριαίο θάνατο από χτύπημα στο κεφάλι μετά την πτώση και δεν είχε καταπλακωθεί από χιονοστιβάδα όπως πίστευαν αρχικά τα συνεργεία διάσωσης.Απομένει φυσικά και η επιβεβαίωση από την έκθεση του ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη.

Το γεγονός βέβαια πως ο ορειβάτης δεν ήταν καλυμμένος από το χιόνι,αλλά κείτονταν τραυματισμένος σε αυτό  το σημείο,θα πρέπει να προβληματίσει τις επίσημες κρατικές υπηρεσίες και κυρίως τον Ελληνικό Στρατό,το ελικόπτερο του οποίου δεν κατάφερε να εντοπίσει τη σορό του 30χρονου,παρά το γεγονός πως διαθέτει πολύ σύγχρονα μηχανήματα!!!


EPIRUSGATE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...