Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Σαν τον παλιό (κακό) καιρό.Μεταφορά μαθητών στο Ραδοβύζι.


Το "Ραδοβύζι Άρτας" θα "επιμείνει" στο προηγούμενο θέμα, της ασφαλούς μεταφοράς των μαθητών δηλαδή.
Διαβάζουμε στο http://mesopyrgos-artas.blogspot.gr λεπτομέρειες που εμένα προσωπικά μου θυμίζουν πολύ παλιές εποχές ή αν θέλετε σημερινό Μπαγκλαντές.


Ο οδηγός του λεωφορείου εκτίμησε την κατάσταση (και πολύ καλά έκανε κατά την άποψή μας),και είπε στα παιδιά να κατέβουν (πολύ ανήθικα έπραξε κατά την άποψή μας).
Αλλά του τι έπραξε ένας οδηγός λεωφορείου ας το αφήσουμε προς το παρόν κι ας δούμε τι έκανε ή δεν έκανε η δημοτική αρχή.

Το πρώτο που δεν έκανε ήταν να βγάλει μια ανακοίνωση που να λέει ότι οι γονείς των μαθητών θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με οχήματα 4χ4 αλυσίδες κινητά τηλέφωνα κτλ ώστε να μαζεύουν τα παιδιά τους όπου τα εγκαταλείπει ο κάθε "υπεύθυνος" για τη μεταφορά τους οδηγός του ΚΤΕΛ.

Το δεύτερο ήταν (για να σοβαρευτούμε) να μην κλείσει το γραφείο του Δήμου στο Αστροχώρι και εκτιμώντας την κατάσταση να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Κατά την ταπεινή μας άποψη ο ρόλος του Δημάρχου, αλλά και του αντιδημάρχου (τετραφυλλίας) δεν τελειώνει στις 2 ή στις 3 το μεσημέρι ειδικά όταν εκκρεμούν τέτοια ζητήματα
.
Αλήθεια κ.Δήμαρχε δεν σας προσβάλει το γεγονός οτι οι δημότες σας δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν με εσάς ή τον αντιδήμαρχο κ.Αρκουμάνη αλλά επικοινώνησαν πολύ εύκολα με τον αντιπεριφερειάρχη κ.Ψαθά.

Κ.Δήμαρχε η ανάπτυξη ενός τόπου δεν ξεκινάει ούτε από το ξεπούλημα της περιοχής (Γαύρογος-Κοκκινόλακος) oύτε από διάφορες "ημερίδες" όπου πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Μάρτιν Σούλτς.

Ανάπτυξη και πολιτισμό κ.Δήμαρχε θα αποκτήσουμε επενδύοντας και εκπαιδεύοντας τα νεότερα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας ώστε να παραμείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους.

Με τέτοια βιώματα όμως αυτό είναι ανέφικτο.

Κλείνοντας θα ήθελα να προκαλέσω -προσκαλέσω τη δημοτική αρχή να μας απαντήσει (αν θεωρεί ότι πρέπει να επικοινωνεί με τους δημότες) με ένα δελτίο τύπου το οποίο με ευχαρίστηση θα δημοσιεύσουμε.






1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...