Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Με προβλήματα αλλά ελεγχόμενη η κατάσταση από χιόνια και καταιγίδες στο "Ραδοβύζι"


ΣΑΒΒΑΤΟ 19-1-13   11.00 Π.Μ

Υπό  έλεγχο είναι η κατάσταση μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν το Δήμο Γ.Καραϊσκάκη το τελευταίο τριήμερο. Χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και σε  περιοχές με χαμηλό υψόμετρο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού που από σήμερα (Σάββατο) θα βελτιωθεί σημαντικά.
Σημαντικά προβλήματα από τη χιονόπτωση δημιουργήθηκαν στις Κρανιές (πριν το Αστροχώρι) αλλά και σε όλα τα χωριά της Δ.Ε Τετραφυλλίας τα οποία όμως αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα όπως μας ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Τετραφυλλίας κ.Αρκουμάνης.
Αυτή τη στιγμή σε όλο  το οδικό δίκτυο της της Δ.Ε Τετραφυλλίας δεν υπάρχουν προβλήματα εκτός από τις κρανιές όπου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.
Με αλυσίδες γίνεται η κίνηση αυτή τη στιγμή μόνο στο Βελεντζικό,και όπως ενημερωθήκαμε το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα.
Κανένα επίσης πρόβλημα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ούτε στη Δ.Ε Γ.Καραϊσκάκη όπως μας ενημέρωσε ο νέος Αντιδήμαρχος κ.Γεωργάρας.Μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν από χτές το απόγευμα κυρίως στο δρόμο πρός Σκουληκαριά.
Να σημειώσουμε ότι χωρίς ρεύμα έμειναν από τις 11 το βράδυ της Παρασκευής και μέχρι σήμερα το πρωϊ το Διάσελλο αλλά και όλα τα χωριά της Δ.Ε Ηρακλείας και Δ.Ε Τετραφυλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...