Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Θρασύτατη ληστεία με σοβαρό τραυματισμό κοσμηματοπώλη στην Άρτα

Το βράδυ της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου, λίγο μετά το κλείσιμο των καταστημάτων και ενώ η αγορά είχε ακόμη κόσμο, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν πολύ σοβαρά συμπολίτη μας που διατηρεί εργαστήριο κοσμημάτων στο κέντρο της Άρτας, λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία.
   Το θύμα, το οποίο επισκευάζει κοσμήματα για λογαριασμό συναδέρφων του είχε παρκαρισμένο το αυτοκίνητό του στην οδό Τζουμέρκων και μόλις κατέβασε τα ρολά του καταστήματός του, πήγε να το πάρει.
   Όπως όλα δείχνουν, ο δράστης ή οι δράστες παρακολουθούσαν το θύμα και σε κάποιο σημείο της διαδρομής (Κοσμά Αιτωλού-Τζουμέρκων) του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν με βάναυσο και δολοφονικό τρόπο στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματός του και του έκλεψαν τα κοσμήματα, που προφανώς είχε μαζί του.
   Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την επίθεση το θύμα στην προσπάθειά του να ζητήσει βοήθεια, κατόρθωσε να περπατήσει και βρήκε τυχαία στο δρόμο έναν γνωστό του στον οποίο είπε "Γιάννη με χτύπησαν" πριν χάσει τις αισθήσεις του.
   Ο άτυχος συμπολίτης μας νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
   Η Αστυνομία χτενίζει την πιθανή διαδρομή που ακολούθησε ο κοσμηματοπώλης, ψάχνοντας για στοιχεία ακόμη και από κάμερες ασφαλείας, στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν τον ή τους δράστες που ακολουθούσαν κατά πόδας το θύμα έως το σημείο της επίθεσης.

Τηλεβόας της Άρτας

1 σχόλιο:

  1. Όταν παίρνουμε μια δημοσίευση (http://tilevoasartas.blogspot.gr/2013/01/blog-post_255.html) που δεν είναι Δελτίο Τύπου κάποιας υπηρεσίας, αλλά προσωπική ανάρτηση ενός blogger, καλό θα ήταν να τηρούνται οι άγραφοι κανόνες της μπλογκόσφαιρας για αναφορά της πηγής με ενεργό link.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...