Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Απροστάτευτο το Ραδοβύζι.(ληστεία ηλικιωμένης στη Σκουληκαριά)

Αχαΐα: Νέα επίθεση σε βάρος ηλικιωμένης - Κουκουλοφόροι την έδεσαν χειροπόδαρα και της άρπαξαν 300 ευρώ  Στον ΑλισσόΜια ακόμα ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης μέσα στο σπίτι της σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (9-ι-13) στη Σκουληκαριά.Άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν απο ηλικιωμένη που ζούσε μόνη της σημαντικό χρηματικό ποσό.( 3.000 ευρώ λένε οι πληροφορίες)
Οι δράστες έφυγαν με τα χέρια γεμάτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν ρομά,(ΓΥΦΤΟΙ)
Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών... (λέμε και κανένα καλαμπούρι).
Το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί στα χωριά μας η εγκληματικότητα. Η μόνη λύση είναι η αυτοπροστασία.
 Σε πολλά χωριά σημειώνονται διαρκώς διαρρήξεις, κυρίως σε ερημωμένα σπίτια, με τους λιγοστούς κατοίκους, που συνήθως είναι ηλικιωμένοι, και δικαιολογημένα  αισθάνονται ανασφαλείς. 
Ειδικά τις νύχτες,  μπορεί να εισβάλλουν στα σπίτια, ακόμη και αν αυτά έχουν ανθρώπους μέσα, εκμεταλλευόμενοι την ερημιά και το γεγονός, ότι περιμετρικά δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στα σπίτια, που θα μπορούσαν ίσως να βοηθήσουν, εάν άκουγαν φασαρίες. 

2 σχόλια:

  1. αυτοπροστασια: τι μπορει να κανει μια ηλικιωμενη γυναικα, μονη και χωρις γειτονες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις..λίγο δίκιο.Αλλά σε ένα χωριό όπως η Σκουληκαριά δεν μπορεί να μην πρόσεξε κανένας τους γύφτους να κυκλοφορούν (οι γύφτοι κυκλοφορούν μόνο μέρα,φοβούνται τη νύχτα).Στη Γιανιώτη τους είδαν και τους κυνήγησαν.Αλλά και να είδαν κάτι...ποιός νοιάζεται στις μέρες μας γιά τον ανήμπορο συχωριανό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...