Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Απίστευτη παραπληροφόρηση για το παζάρι της Άρτας από το "έγκριτο" ΕΘΝΟΣ


Κλωσσάνε το αυγό

   Όλοι γνωρίζουμε την έγκριτη και έγκυρη εφημερίδα του κ. Μπόμπολα, το ΕΘΝΟΣ. Ευκαιρία να διαπιστώσουμε το πόσο "έγκυρη" και "έγκριτη" είναι, διαβάζοντας τη σημερινή ηλεκτρονική έκδοση του ΕΘΝΟΥΣ (ΕΔΩ), όπου σε άρθρο με τον (ανορθόγραφο) τίτλο "Εφόδος της Χρυσής Αυγής στην Αρτα" και υπέρτιτλο "ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" μας πληροφορεί ότι:

"Μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής από τη δυτική Ελλάδα, που σύμφωνα με πληροφορίες συνοδεύουν συχνά τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κ. Μπαρμπαρούση, κάνουν από χθες βόλτες στο παζάρι, ενώ παράλληλα γέμισαν την πόλη με φέιγ-βολάν που γράφουν «Φέτος η εμποροπανήγυρις θα έχει χρώμα ελληνικό»."
 

   Όσοι επισκέφθηκαν είτε χθες, είτε σήμερα το παζάρι, γνωρίζουν ότι όχι μόνο δεν κάνουν βόλτες και περιπολίες, αλλά ούτε καν εμφανίστηκαν. Όσοι ζουν στην περιοχή μας ξέρουν πόσο υγιώς και πόσο γρήγορα αντέδρασαν πολιτικά κόμματααυτοδιοικητικές παρατάξεις,συλλογικότητες και φορείς, όπως και η τοπική αστυνομία.
   Η δημοσιογραφία είναι πολύ... σοβαρό λειτούργημα και απαγορεύεται -ειδικά αυτούς τους καιρούς που ξεπροβάλλουν "περίεργα" φαινόμενα- να χρησιμοποιείται ως μέσο παραπληροφόρησης.
   Τέτοια λάθη, που παραπλανούνυποδαυλίζουν και θυμίζουν σπερμολογία παρακράτους, είναι ανεπίτρεπτα για όποιον έχει δημόσιο λόγο.
   Εκτός κι αν δεν ήταν λάθος._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...