Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Οικογενειακό οπλοστάσιο στην Άρτα


Picture
Προς κάθε κατεύθυνση κινείται η έρευνα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου μετά τον εντοπισμό ενός ολόκληρου οπλοστασίου, στην περιοχή της Άρτας... 

...
Όλα ξεκίνησαν ύστερα από πληροφορίες που είχαν φτάσει στην Ασφάλεια και η έρευνα που ακολούθησε οδήγησε στον εντοπισμό ενός ολόκληρου οπλοστασίου.

Η έρευνα εντοπίστηκε σε τρία σπίτια τα οποία ανήκουν σε μία οικογένεια και πιο συγκεκριμένα σε έναν πατέρα και τους δύο γιούς του. Η ίδια οικογένεια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή.

Ο πατέρας και ο ένας από τους γιους συνελήφθησαν και ο άλλος αναζητείται.

Από την έρευνα εντοπίστηκαν τρία όπλα, δύο πιστόλια, ένα πιστόλι κρότου- λάμψης και πλήθος από σφαίρες. Υπολογίζεται ότι οι σφαίρες και οι κάλυκες ξεπερνούν τις 700.

Ένα από τα μέλη της οικογένειας υπήρξε στο παρελθόν μέλος σκοπευτικού ομίλου, όμως δεν είχε ανανεώσει την εγγραφή του τουλάχιστον κατά τα τρία τελευταία έτη.

Σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές, ερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή η πιθανότητα τα όπλα αυτά να έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποιες παράνομες πράξεις. Από τον έλεγχο που θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

epiruspost.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...