Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ "ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ"

 

Είδαμε την ακόλουθη ανακοίνωση εδώ. Την βάζουμε αυτούσια και θα την...συμπληρώσουμε:

Αγαπητοί φίλοι τοκογλυφοι , εκμεταλλευτές της ανάγκης που έχουν περιέλθει οι Ελληνες , μην σπαταλατε άδικα λεφτα τυπωνοντας χαρτάκια με τα στοιχεια των μαγαζιών σας που όλα λένε αγοράζουμε χρυσό στις καλύτερες τιμές.


Είστε τοκογλυφοι και στηριζεστε στην ανάγκη και την απελπισία. Αν κάποιος βρεθεί στην ανάγκη θα σας βρει έτσι και αλλιώς.

Να θυμάστε όμως ότι όπως και στην κατοχή , οι Γερμανοί θα φύγουν. Να ρωτήσετε να μάθετε τι έπαθαν οι μαυραγορίτες μετά την απελευθέρωση...
ΕΠΙΠΛΕΟΝ: Το ότι το καταξεφτιλισμένο "ελληνικό κράτος" δείχνει ανοχή στις παράνομες δραστηριότητές σας (αφού η τοκογλυφία και η εξαπάτηση πολιτών ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ), δεν σημαίνει πως εμείς, οι απλοί Έλληνες, θα κάτσουμε να σας ανεχτούμε.
Προσέξτε γιατί ήδη έχουμε αρκετά στοιχεία πως πίσω από τα συγκεκριμένα "καταστήματα" που ξεφυτρώνουν εν ριπή οφθαλμού σε κάθε κλειστό εμπορικό κατάστημα, βρίσκονται ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ τραπεζικοί οίκοι και μεγάλα κυκλώματα, που βρήκαν έναν επικερδή τρόπο να εκμεταλλευτούν τη δυστυχία και ανέχεια πολλών συμπολιτών μας.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ να μην κάνουν τα λάθη παλιοτέρων...συναδέλφων τους, που νόμισαν ότι είναι στο απυρόβλητο λόγω της ηθελημένης κρατικής απουσίας. Διότι στο τέλος, την Ύβρι ακολουθεί νομοτελειακά η Νέμεσις...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...