Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

- Αποδείχτηκε ότι τα ΝΑΙ δεν τρώγονται, χρειάζονται και... λεφτά!!!

 

Μας είπαν ότι δεν θα 'χουμε καύσιμα και το πιστέψαμε οι βλάκες

- Αποδείχτηκε ότι τα ΝΑΙ δεν τρώγονται, χρειάζονται και... λεφτά!!!
- Για τα λεφτά, είπαν ΟΧΙ σε όλα...

   Πώς το είπε ο Λουκάς Παπαδήμος, πώς το ζωγράφισε ο Βαγγέλης Βενιζέλος, πώς το σμίλεψε ο Αντώνης Σαμαράς;
   Και οι τρεις απάγγειλαν το ίδιο ποίημα: "Εάν δεν ψηφιστεί το Μνημόνιο, δεν θα έχουμε καύσιμα, δεν θα έχουμε φάρμακα, δεν θα έχουμε τρόφιμα, δεν θα μας κάνουν πίστωση"
   Είπανε λοιπόν τα παιδιά "ΝΑΙ σε όλα" και όλοι χαρήκανε, κυρίως τα ΜΜΕ, που γλυτώσαμε και θα έχουμε καύσιμα και φάρμακα και τρόφιμα και πίστωση. Κι εγώ χάρηκα, γιατί έβλεπα τον Λουκά τον Παπαδήμο να χαμογελάει και σκέφτηκα πως είναι σοβαρός άνθρωπος και κάτι θα ξέρει παραπάνω.
   Για δείτε όμως τι είναι κολλημένο στην είσοδο της πολυκατοικίας:


   Έφτασε η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-2-12 και καύσιμα δεν βάλαμε στον λέβητα γιατί δεν μπορέσαμε να μαζέψουμε λεφτά και τα πρατήρια δεν κάνουν φέτος πίστωση. Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, δώσε μας βερεσέ, άκου τα παιδιά της Βουλής, μην κάνεις του κεφαλιού σου, μη σαμποτάρεις το καθεστώς. Τίποτε αυτός, αγύριστο κεφάλι, ΟΧΙ σε όλα μας είπε, θέλει λεφτά.
   Και για τη κόρη μου που αρρώστησε, αν και είναι γραμμένη στο βιβλιάριο της μάνας της που είναι μόνιμη στο Δημόσιο, πλήρωσα 25 ευρώ στον γιατρό, επειδή δεν είναι στον ΕΟΠΥΥ και άλλα 12 ευρώ συμμετοχή στο Φαρμακείο και πολύ ζορίστηκα. Αν αρρώσταινε κι ο γιός μου, δεν θα είχα να του πάρω φάρμακα κι ας είναι ασφαλισμένα τα παιδιά κι της κρατάνε εισφορές της μάνας τους.
   Όσον αφορά τα τρόφιμα, ακόμη βαστάμε, ας είναι καλά οι παππούδες, αλλά για πόσο ακόμη;
   Τι να κανω τώρα; Να πάω στη Βουλή και να τους πω ότι μπορεί να είπανε ΝΑΙ σε όλα, αλλά σε μένα και σε σένα και στους διπλανούς μας, είπανε ΟΧΙ σε όλα και μας κόψανε από δω και μας κουρέψανε από κει και μας πήραν το τομάρι κι έτσι ούτε καύσιμα, ούτε φάρμακα, ούτε τρόφιμα, ούτε πίστωση έχουμε πια.
   Όχι, δεν θα πάω στην Βουλή για να με ψεκάσουνε, θα τους περιμένω εδώ για να τους λούσω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...