Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ... ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΑΣΤΕΡΙΩΘΕΙ...


(ΔΗΛ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 3 Ή ΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 3 - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 1,2, ΚΕΝΟ,4,5, ΤΟΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΑΣΤΕΡΙΩΘΕΙ). 

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ!!! 


Ξέρετε ότι αν το γάλα στο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ; Απίστευτο; 

Ο νόμος επιτρέπει τις μεγάλες βιομηχανίες να επαναλάβουν τη διαδικασία έως 5 φορές, κάτι που αφήνει το γάλα χωρίς γεύση και τελικά χωρίς ποιότητα και διατροφική αξία.Όταν το γάλα φτάνει στο σουπερμάρκετ για την πώληση, φέρνει έναν αριθμό στο κάτω μέρος της συσκευασίας του.
Αυτό το νούμερο είναι από το 1 έως το 5. Αρκεί να αγοράζετε γάλα που φέρει έως τον αριθμό 3, δηλαδή γάλα που έχει ανα-παστεριωθεί 2 φορές.
Σας συμβουλεύουμε να μην αγοράζετε γάλα με αριθμό 4 ή 5 γιατί η ποιότητά του έχει καταστραφεί.
Αν αγοράζετε κασόνι με μπουκάλια γάλα, ο ίδιος αριθμός αναγράφεται στο κάτω μέρος του, 1 έως 5.
Αν έχει τον αριθμό 1 σημαίνει ότι βγαίνει από το εργοστάσιο για πρώτη φορά, αλλά αν έχει τον αριθμό 4 σημαίνει ότι έχει ήδη γυρίσει πίσω στη βιομηχανία
3 φορές. 
Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε γάλα, κοιτάχτε στον πάτο του μπουκαλιού. ekdosi.com
Μην αγοράσετε γάλατα με αριθμό 4 ή 5, ούτε ακόμα και με 3, αν είστε λεπτομερείς στις αγορές σας.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...