Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 17-10-2012 ΠΕΤΡΙΝΑ ΤΟΞΩΤΑ ΓΕΦΥΡΙΑ

ΣΑΣ  ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ "ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ" ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΤΟΥ ΤΗΝ 17-10-2012 ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΕΦΥΡΙΑΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.
 Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΝΤΑΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ -ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ  ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΕΤΡΟΓΕΦΥΡΟ  ΟΤΙ  ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΤΩΝ ΒΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.
    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ  ΒΗΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΙΩΝ.  ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑΜΕ ΟΤΙ  ΘΕΩΡΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΩΣ  ΜΙΑ  ΑΚΟΜΗ ΦΩΝΗ  ΣΤΙΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ  ΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ  2010 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΚΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΤΑΣ- ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 23-8-2010 ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΑΡΤΑΣ
     ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ -ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ ΜΑΣ  κ.ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΑΥΤΗ  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ   ΜΑΚΡΥΑ  ΑΠΟ  ΑΥΤΗ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ  ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

                      ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
              ΧΡΗΣΤΟΣ Β. ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ
   ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...