Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: «Να ζητήσει δημόσια συγνώμη και ν’ ανακαλέσει ο κύριος Γκόφας, αλλιώς…»!

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: «Να ζητήσει δημόσια συγνώμη και ν’ ανακαλέσει ο κύριος Γκόφας, αλλιώς…»! Την έντονη αντίδραση της Α.Ε. Καραϊσκάκης (ΦΩΤΟ) προκάλεσε η τηλεφωνική παρέμβαση του Μίλτου Γκόφα στην εκπομπή «Όλα στη φόρα» της τηλεόρασης “Best” την Δευτέρα το βράδυ.
Θυμίζουμε πως ο προπονητής της Μαύρης Θύελλας υπαινίχθηκε σχέσεις ανθρώπου της ομάδας της Άρτας με την ΕΠΟ και τον χώρο της διαιτησίας γενικότερα και εκεί προφανώς απέδωσε - κατά ένα μέρος - την ξέφρενη πορεία της τοπικής ΑΕΚ φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
«Λυπούμαστε πολύ για αυτά που είπε ο κύριος Γκόφας και μάλιστα σε μία εκπομπή όπως είναι το “Όλα στη φόρα” που πλέον την βλέπει όλη η Ελλάδα και μέσω της OTE TV…», μας είπε ο συνάδελφος Κώστας Λύτρας, εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕ Καραϊσκάκης για να συνεχίσει ως εξής:  
«Βλέπαμε λοιπόν και στην Άρτα την εν λόγω εκπομπή και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με αυτά που είπε ο κύριος Γκόφας. Σεβόμαστε την Καλαμάτα και την μεγάλη ιστορία της, όμως έτσι και αυτός οφείλει να σέβεται και την δική μας, όποια και αν είναι αυτή. Η κάθε ομάδα, ο κάθε σύλλογος έχει την δική του ιστορία και του αρμόζει ο σεβασμός…».
Επίσης μας τόνισε:  «Ο πρόεδρος της ομάδας μας, αλλά και η διοίκησή της είναι έξαλλοι με τις δηλώσεις αυτές του προπονητή της Καλαμάτας. Ότι έχει πετύχει έως τώρα η ομάδα μας το έχει καταφέρει με πολύ σκληρή δουλειά όλων μας και δεν έχουμε καμία σχέση με το παρασκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε στην κορυφή με την αξία μας και σκοπεύσουμε να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος».
Τέλος, άμεση επανόρθωση από τον Μίλτο Γκόφα ζητεί η ΑΕ Καραϊσκάκης: «Ζητούμε λοιπόν να επανορθώσει ο κύριος Γκόφας, να μας ζητήσει έστω μία συγνώμη για αυτό που είπε γιατί δεν θέλουμε να καταφύγουμε σε άλλους τρόπους και μέσα. Δεν θέλουμε ας πούμε να προβούμε σε σχετική καταγγελία στον αθλητικό δικαστή, ούτε βέβαια να χαλάσουν οι σχέσεις μας με τη Μαύρη Θύελλα. Δεν είναι άλλωστε αυτός το σκοπός μας…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...