Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Β.ΨΑΘΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΑΡΤΑΣ!


 
Picture
Στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Ψαθάς είχε τη χαρά να παραδώσει αθλητικό ρουχισμό (φόρμες, μπλούζες κλπ) και σχολικά είδη (τετράδια), στις 17 και 18 Δεκεμβρίου 2013, σε σχολεία της ορεινής Άρτας...

...
Ο αθλητικός ρουχισμός και τα σχολικά είδη προσφέρθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Άρταςαπό τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και την Μ.Κ.Ο. «Εθελοντές του Κόσμου».

Τα ρούχα παραδόθηκαν στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων:

-Γυμνάσιο – Λύκειο Βουργαρελίου
-Γυμνάσιο – Λύκειο Αγνάντων
-Γυμνάσιο – Λύκειο Διασέλλου
-Γυμνάσιο – Λύκειο Άνω Καλεντίνης
-Δημοτικό σχολείο Αστροχωρίου

Κατά την παράδοση του υλικού, ο κ. Ψαθάς τόνισε στους μαθητές και τις μαθήτριες την σημασία της αλληλεγγύης στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και την ανάγκη όλοι μας να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον, προσφέροντας υποστήριξη και βοήθεια, προκειμένου οι αδύναμοι οικονομικά συμπολίτες μας να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Επίσης, παραδόθηκε ρουχισμός στα Δημαρχεία Κεντρικών Τζουμέρκων, Νικ. Σκουφά και Γ. Καραϊσκάκη, τα οποία με ευθύνη των οικείων Δήμων θα προσφερθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας ευχαριστεί τόσο τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ  όσο και τους «Εθελοντές του Κόσμου» για την προσφορά των ειδών.

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας θα συνεχίσει να προβαίνει σε ανάλογες δράσεις σε συνεργασία με φορείς που μπορούν να προσφέρουν, με στόχο την αλληλεγγύη και την ανακούφιση των αδύναμων πολιτών.

ixotisartas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...