Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Άρης Αιτωλικού – ΑΕ Καραϊσκάκης 2-3




Απίστευτο φινάλε στο Αιτωλικό... τεράστιο τρίποντο για την ΑΕ Καραϊσκάκης! Ασταμάτητο το ΤΡΕΝΟ!!!
Την απόλυτη ανατροπή πέτυχε στο Αιτωλικό η ΑΕ Καραϊσκάκης, που παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 πήρε τη νίκη με πέναλτυ στο 90'. Έντονα διαμαρτύρεται ο Άρης για το πρώτο και το τρίτο τέρμα των φιλοξενούμενων!
6΄ ΓΚΟΛ 1-0Ο Άρης Αιτωλικού ανοίγει το σκορ, όταν μετά από κάθετη πάσα του Καβαλιέρη, ο Λαδάς από θέση τετ α τετ σκοράρει.
8΄ 
ΓΚΟΛ 2-0Οι γηπεδούχοι έχουν πιάσει στον ύπνο την ΑΕ Καραϊσκάκης, ωραία πάσα του Καλοκαίρη και ο Κολοβάκης το γκολ.
9΄ Κίτρινη κάρτα του Κολοβάκη του Άρη Αιτωλικού.
11΄ - Πολύ κακό ξεκίνημα για την Αρτινή ομάδα, η οποία έχει δεχτεί δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά αγώνα, έπτα είχε δεχτεί σε 10 αγώνες.
15΄ - Προσπαθεί να ισορροπήσει τον αγώνα η ΑΕ Καραϊσκάκης, με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.
17΄ - Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σκερλετίδη, την κεφαλιά του Κακάβα έδιωξε σωτήρια ο Ζέρβας.
23΄ - Έχει τον έλεγχο του παιχνίδιου η ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία κρατάει την μπάλα και προσπαθεί να βγάλει ένα γκολ, κλείστηκαν πίσω οι γηπεδούχοι.
30΄ - Συμπληρώθηκε μισή ώρα αγώνα χωρίς κάτι το σημαντικό, η Αρτινή ομάδα έχει την υπεροχή αλλά δεν μπορεί να γίνει απειλητική στην εστία του Άρη.
32΄ - Ο Άρης Αιτωλικού χάνει μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει ένα τρίτο τέρμα, αφύλακτος ο Καβαλιέρης μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα λίγο άουτ.
34΄ - Ο Κυριάκης μετά από ωραία προσπάθεια της ομάδας του έκανε μία σέντρα σουτ από πλάγια θέση, όμως η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να απειλήσει.
38΄ - Μετά από έξυπνη πάσα του Χούσου, ο Σκερλετίδης βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή και από πλάγια θέση, αλλά σούταρε ψηλά άουτ.
40΄ Κίτρινη κάρτα στον Παλιάτσα του Άρη Αιτωλικού.
ΗΜΧ. - Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο του Αιτωλικού, πίσω στο σκορ με 2-0 η ΑΕ Καραϊσκάκης.

46΄ - Αλλαγή για την ΑΕ Καραϊσκάκης, στην θέση του Κακάβα ο Παγώνης.
51΄ - Πιέζει η Αρτινή ομάδα για να φτάσει γρήγορα στην μείωση του σκορ, ωραίο σουτ από τον Παναγιώτου που είχε ανέβει, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

54΄ - Η ΑΕ Καραϊσκάκης σκόραρε με τον Γραβάνη, όμως το γκολ του επιθετικού της ΑΕΚ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οριακή η φάση πάντως.
60΄ - Συμπληρώθηκε μία ώρα παιχνιδιού στο γήπεδο του Αιτωλικού, όμως η ΑΕ Καραϊσκάκης δεν μπορεί να φτάσει σε ένα γκολ.
62΄ - Δεύτερη αλλαγή για την ΑΕΚ, στη θέση του Κυριάκη ο Μαργαρίτης.
62΄ - Αλλαγή για τον Άρη Αιτωλικού, στη θέση του Κολοβάκη ο Νικολόπουλος.

65΄ - Κίτρινη κάρτα για τον Μπαρμπαρούση του Άρη Αιτωλικού.
67΄ - Γέμισμα του Μαργαρίτη μέσα στην περιοχή του Άρη, λάθος έξοδος του Ζέρβα, όμως ο Παγώνης θα στείλει την μπάλα απελπιστικά άουτ.
68΄ ΓΚΟΛ 2-1!!! Μειώνει το σκορ η ΑΕ Καραϊσκάκης, ατομική προσπάθεια τουΣκερλετίδη που πήρε τις κόντρες και με δυνατό σουτ μείωσε σε 2-1.
73΄ - Η Αρτινή ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν ο Κόλλινς έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
75΄ - Κίτρινη κάρτα στον Παπανίκου της ΑΕ Καραϊσκάκης.
78΄ - Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση, σουτ του Παπανίκου, η μπάλα μόλις άουτ.
81΄ - Κίτρινη κάρτα στον Πέτσα της ΑΕ Καραϊσκάκης.
82΄ - Κίιτρινη κάρτα στον Γρηγοριάδη του Άρη Αιτωλικού.

85΄ ΓΚΟΛ 2-2!!! Μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Μαργαρίτη, οΠαπανίκου από κοντά στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Άρη για το 2-2.
91΄ 
ΓΚΟΛ 2-3!!! Ο Παπανίκου ανατράπηκε από τον Γρηγοριάδη στο 89΄ του αγώνα. Διακοπή αγώνα για τρία λεπτά για διαμαρτυρίες. Εύστοχος οΓραβάνης!!!
Στοιχεία από το Άρης Αιτωλικού - ΑΕ Καραϊσκάκης
Γήπεδο: Δημοτικό Αιτωλικού
Διαιτητής: Γιώργος Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνου Η. (Πρέβεζας) - Θ. Θανασιάς (Ηπείρου)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Λαγός Α. (Αχαϊας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Λάκης Παπαχρήστος): Ζέρβας, Βαλμάς, Πατσέας, Χονδρογιάννης, Καλοκαίρης, Παλιάτσας, Καβαλιέρης, Γρηγοριάδης, Μπαρμπαρούσης, Κολοβάκης (62΄ Νικολόπουλος), Λαδάς. 
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Ηλίας Μαγκάκης): Ραχιώτης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Κακάβας (46΄ Παγώνης), Πέτσας, Κόλλινς, Κυριάκης (62΄ Μαργαρίτης), Χούσος, Σκερλετίδης, Μπαλάφας, Γραβάνης.
Οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων:
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: Νικολόπουλος, Βασιλάρης, Κυριάκης, Δούρος, Ευθυμίου.
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Αντωνίου, Παγώνης, Μαργαρίτης, Καραγκούνης, Κόνιαρης, Κατσαρός, Κορομηλιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...