Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Ανάληψη ευθύνης για τη βεβήλωση των ανδριάντων του Βελουχιώτη
Ανάληψη ευθύνης για τη βεβήλωση των ανδριάντων του Βελουχιώτη


Σε επιστολή που απέστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της zougla.gr, η οργάνωση «Ε.Ο. 1821» αναλαμβάνει την ευθύνη για τη βεβήλωση των ανδριάντων του Άρη Βελουχιώτη στην Άρτα (14-06) και στην Φωκίδα (15-06).


Παρατίθεται αυτούσια η επιστολή:
ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
"Ε.Ο.1821"

Η ελληνική νύχτα στέκεται σύμμαχός μας στους καιρούς που έρχονται…

Με παρρησία αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για την υπεξαίρεση των τερατουργημάτων που «κοσμούσαν» μέχρι πρότινος τις πλατείες της ελληνικής επικράτειας, αντίστοιχα στην Μεσούντα Άρτας (14/6/2012)και την Καλοσκοπή Φωκίδας (15/6/2012). Προχωρήσαμε με τακτικές κινήσεις στο ξερίζωμα της αριστερής πανούκλας που μολύνει την ελληνική ύπαιθρο σε οδυνηρή ανάμνησητου θανάτου του σφαγέα των Ελλήνων Άρη Βελουχιώτη.

Η ημερομηνία διόλου τυχαία επιλεγμένη.

Η ελληνική ύπαιθρος χρωστάει την σημερινή ερήμωσή της στο δολοφονικό ανδρείκελο που τιμά ο αριστερός συρφετός της πατρίδαςμας. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους διωγμούς που υπέστησαν οι ντόπιοι πληθυσμοί εξαιτίας της «επαναστατικής δράσης» του αρχηγού των ατάκτων;

Το φαινόμενο της αστυφιλίας οφείλεται στην εγκληματική δράση του ανθέλληνα κίναιδου Άρη Βελουχιώτη.
Κατά τον ίδιο τρόπο που οι αριστεροί εγκληματίες της συμμορίας του Άρη Βελουχιώτη,εθίστηκαν στο να κόβουν τα κεφάλια των Ελλήνων με κονσερβοκούτια, ερχόμαστε να τους υπενθυμίσουμε πως οι Έλληνες δεν παραδίδουμε ποτέ τα όπλα απέναντι στους προδότες της πατρίδας.

Καλούμε σε αγωνιστική εγρήγορση το λαό μας ενόψει του 3ου γύρου του συμμοριτοπόλεμου.
Καθάρματα σας περιμένουμε.

Λέτε: Π.Α.ΜΕ.
Λέμε: ΕΛΑΤΕ!

ΥΓ: Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους τεθλιμμένους συγγενείς του Πανελλαδικού Συλλόγου Μνήμης Άρη Βελουχιώτη. Θα σας προτιμήσουμε και στο μέλλον!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...