Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Δύο νέες άδειες από τη Ρ.Α.Ε γιά αιολικά πάρκα στο Δήμο Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

Απόφαση ΡΑΕ υπ’ αρ. 141/2012 για τη χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό ισχύος 21,25MW στη θέση «Κοκκινόλακα», της Δημοτικής Ενότητας Αθαμανίας, του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και της Δημοτικής Ενότητας Τετραφυλίας, του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη, της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας στην εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο «BUSINESS ENERGY A.Ε.»

Απόφαση ΡΑΕ υπ’ αρ. 9/2012 για τη χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό ισχύος 18,7 MW στη θέση «ΠΥΡΓΟΙ», της Δημοτικής Ενότητας Γ. Καραϊσκάκη, του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη, της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, στην εταιρεία με την επωνυμία «EDF EN GREECE A.E. & ΣΙΑ - ΑΡΤΑ 1 Ε.Ε.»

Ο νέος Γεωπληροφοριακός Χάρτης της ΡΑΕ αποτελεί διαδικτυακή εφαρμογή η οποία αναπτύχθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης της Υποδομής Γεωχωρικών Πληροφοριών της ΡΑΕ. Η ανάπτυξη του Γεωπληροφοριακού Χάρτη βασίστηκε στο Ελεύθερο Λογισμικό/ Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα GET SDI Portal ®, το οποίο αναπτύχθηκε και διατίθεται από τη GET, υπό την άδεια GPL v3.

Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό των αιολικών στο ΓΑΥΡΟΓΟ σύμφωνα με τον επίσημο χάρτη της Ρ.Α.Ε.Τα ψέματα τελείωσαν,καιρός να δούμε οτι κάποιοι αποφασίζουν γιά τον τόπο μας χωρίς να μας ρωτήσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...