Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Παρελθόν από την ΑΕ Καραϊσκάκης ο Η. Μαγκάκης



Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Καραϊσκάκης ο προπονητής Ηλίας Μαγκάκης, όπως ενημέρωσε με δελτίο Τύπου η διοίκηση της ομάδας.
Μετά από συνάντηση που υπήρχε και αφού προτάθηκε άλλο πόστο στον κ. Μαγκάκη, το οποίο δεν αποδέχτηκε, οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους. Έτσι μετά από μία άκρως επιτυχημένη πορεία με τον Ηλία Μαγκάκη στον πάγκο της, η ΑΕ Καραϊσκάκης μ’ αυτό το «δημιουργικό σοκ» (όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου) θα ψάξει την αλλαγή προς το καλύτερο και την επιστροφή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΑΕ Καραϊσκάκης αναφέρει τα εξής: «Η ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ μετά από την σύγκληση των οργάνων της αποφάσισε την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Ηλία Μαγκάκη.
Παρότι αναγνωρίζει την συμβολή του στην μέχρι τώρα ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία της ομάδας, θεωρεί ότι η ομάδα στη δεδομένη στιγμή πρέπει να υποστεί ένα δημιουργικό σοκ. Και επειδή δεν μπορεί να φύγουν οι ποδοσφαιριστές ο προπονητής δυστυχώς ακολουθεί την πεπατημένη.
Η ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ πρότεινε στον κ. Ηλία Μαγκάκη να συμμετέχει στα δρώμενα της ομάδας από άλλο πόστο, πράγμα το οποίο δεν απεδέχθη.
Η ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ευχαριστεί τον φίλο Ηλία Μαγκάκη και τον προτρέπει να ξανασκεφθεί. Σε διαφορετική δε περίπτωση του εύχεται καλή πορεία για τη συνέχεια και ευελπιστεί οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».


http://www.sportsarta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...