Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Διανομή λαδιού από την Ένωση Πολυτέκνων Ν. Άρτας

Διαμαρτυρίες για τον αποκλεισμό πολλών οικογενειών


Σε έντονες διαμαρτυρίες προχώρησε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Άρτας για τον αποκλεισμό πολλών μελών του από την διανομή προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τονίζοντας πως «Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για τον αποκλεισμό των 1.800 πολύτεκνων οικογενειών από το πρόγραμμα διανομής προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης από ένα νομό από τους φτωχότερους οικονομικά και σε μια χρονική περίοδο που όλος ο κόσμος δοκιμάζεται σκληρά»
Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που έχει εκδώσει ο Σύλλογος και υπογράφεται από τον Πρόεδρό του Ευάγγελο Παπαμιχαήλ και τον Γεν. Γραμματέα Παύλο Γιάπρο αναφέρονται τα εξής:
«Η Ένωση Πολυτέκνων Νομού Άρτας γνωστοποιεί ότι την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου αρχίζει η διανομή λαδιού από την αποθήκη στην οδό Κατσιμήτρου 22 και κατά τις ώρες 09:000-12:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και Καθαράς Δευτέρας.
Τέλος διανομής: η Παρασκευή 14 Μαρτίου. Δικαιούχοι είναι οι ίδιοι που πήραν τα τυριά και τα μακαρόνια.
Ο Σύλλογός μας δεν έχει καμία ευθύνη για τον αποκλεισμό των περισσότερων οικογενειών, την ευθύνη έχει αποκλειστικά η πολιτική ηγεσία. Γι’ αυτό διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για τον αποκλεισμό των 1.800 πολύτεκνων οικογενειών από το πρόγραμμα διανομής προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης από ένα νομό από τους φτωχότερους οικονομικά και σε μια χρονική περίοδο που όλος ο κόσμος δοκιμάζεται σκληρά.
Η πολύτεκνη οικογένεια αδυνατεί πραγματικά να επιβιώσει, ενώ η πατρίδα μας γερνάει και λιγοστεύει πληθυσμιακά και τα παιδιά μας ξενιτεύονται στα «σκλαβοπάζαρα της Δύσης»».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...