Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη συμμετείχε ο Γιώργος Στύλιος

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη συμμετείχε ο Βουλευτής Άρτας της Νέας ΔημοκρατίαςΓιώργος Στύλιος. Είχε προηγηθεί μέσα στον Μάιο, η συμμετοχή του κ. Στύλιου στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων. Οι επαφές του κ. Στύλιου εντάσσονται στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος επικοινωνίας με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο σκοπός των τακτικών αυτών επαφών είναι να σχεδιαστεί σε μεσοπρόθεσμο αλλά και μακροπρόθεσμο ορίζοντα η ανάπτυξη του νομού και να προωθηθεί άμεσα η επίλυση τοπικών προβλημάτων.Ο κ. Στύλιος κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και να συζητήσει τόσο με τον Δήμαρχο κ. Γαλλίκα, όσο και τους δημοτικούς συμβούλους για θέματα του Δήμου όπως είναι:
Το πρόβλημα των πληρωμών των κτηνοτρόφων από την γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ
H βελτίωση του οδικού δικτύου και ειδικότερα οι διαδρομές: Βελεντζικό-Σκουληκαριά, Ρετσιανά- Καστανιά-Πηγές, Καστανιά-Τετράκωμο η σύνδεση του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη με τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, Δημαριό-Κομπότι η σύνδεση του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη με τον Δήμο Νικολάου Σκουφά, Ασπροχώρι-Μεγαλόχαρη και Μεσόπυργος-Αυλάκι η σύνδεση του Νομού Άρτας με το Νομό Αιτωλοακαρνανίας
Η κατάσταση του έργου του φράγματος της Συκιάς
Τα προβλήματα του προγράμματος μεταφοράς των μαθητών
Η ελλιπής αστυνόμευση και η εγκληματικότητα
Η ανεργία των νέων
Το μέλλον του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι
Ο κ. Στύλιος με αφορμή τη συμμετοχή του στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Είχα την χαρά να συμμετάσχω στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη. Συζητήσαμε με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τα προβλήματα της περιοχής και τις προοπτικές ανάπτυξης. Η συνεργασία με τους δήμους και τα δημοτικά συμβούλια του νομού μας θα συνεχιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα έτσι ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τα προβλήματα. Όσον αφορά το θέμα των πληρωμών των κτηνοτρόφων από την ΔΩΔΩΝΗ έχω ήδη επικοινωνήσει με την εταιρεία και τους έχω επισημάνει την αναγκαιότητα άμεσης καταβολής των οφειλώμεων χρημάτων στους κτηνοτρόφους της περιοχής.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...