Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Μαζί με το αγριογούρουνο σκότωσε και τον φίλο του


Σε τραγωδία εξελίχθηκε το κυνήγι μεταξύ φίλων.Όλο το σκηνικό του άδικου θανάτου ....

Συγκλονισμένη είναι η πόλη του Καρπενησίου αλλά και όλη η Ευρυτανία για το τραγικό τέλος που επιφύλαξε  για έναν 51χρονο άνδρα(φώτο*) που πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνων.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Μαραθιά Αγράφων του νομού Ευρυτανίας  όταν ο φίλος του(28χρονος) τον πυροβόλησε κατά λάθος νομίζοντας ότι είναι θήραμα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Ας τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Prasia.com.
Η παρέα των 7 κυνηγών,μεταξύ τους φίλοι και πολλές φορές να έχουν κυνηγήσει σαν ομάδα,
ξεκίνησαν χθές το πρωί για το συνηθισμένο για τα βουνά της Ευρυτανίας,κυνήγι αγριογούρουνου έξω απ το χωριό Μαραθιά .
Κατα το μεσημέρι(4-4:30) αφού "κόψανε" την περιοχή και βρήκαν ίχνος χοίρου,όπως γίνεται συνήθως όλη η ομάδα έστησε καρτέρι και πήραν τις θέσεις που είχαν προαποφασίσει. Ο αγριόχοιρος πέρασε ανάμεσα απο τους δύο(δράστης και θύτης) και αστραπιαία και οι δύο μαζί πυροβόλησαν και σκότωσαν τον χοίρο.Όμως λόγω κακής θέσης του 28 χρονου ή ίσως και σε πολλούς άλλους λόγους(κούραση,απειρία ,χαμηλή ορατότητα) τα σκάγια πήραν και τον φίλο του με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.
Ο 51χρονος μεταφέρθηκε νεκρός στο ΓΝ.Καρπενησίου όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θανατός του ενώ η σωρός του μεταφέρθηκε στη Λάρισα για νεκροψία-νεκροτομή .
Ο δράστης συνελήφθη απο αστυνομικούς του ΑΤ Κερασοχωρίου και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Καρπενησίου.

Το όπλο του 28χρονου κατασχέθηκε και έχει ήδη μεταφερθεί στα εργαστήρια της Ασφάλειας Αθηνών για βαλλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά.
Η κηδεία του άτυχου 51χρονου,επαγγελματία στο Καρπενήσι ,θα γίνει πιθανότατα αύριο.
*..Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μας έστειλε αναγνώστης,ένας εκ  των τεσσάρων κυνηγών της φωτογραφίας είναι ο αδικοχαμένος 51χρονος σε παλιό κυνήγι αγριόχοιρου με την παρέα του..Πηγή: http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/2011/12/blog-post_504.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...