Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ!!!





ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗ

    Η υπομονή ξεπέρασε τα όριά της. Οι χορδές τέντωσαν. Τρίζουν ήδη και βρίσκονται ολίγο πριν να σπάσουν. Ο λαός βλέπει τη συμφορά που έρχεται μανιασμένη και κατευθύνεται επάνω του. Οι μόνοι που δεν την βλέπουν είναι οι ανόητοι και ακαταλόγιστοι κυβερνώντες. Είναι αυτοί που καθημερινώς διαπράττουν καινούργια εγκλήματα σε βάρος της χώρας μας και του λαού της.

Κάτω από τη δημαγωγική πίεση, η οποία βασίστηκε εν πολλοίς σε λάθη και αδυναμίες της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και των ανάξιων συνεργατών του, το εκλογικό Σώμα παρέδωσε την άσκηση της κυβερνητικής εξουσίας σ’ ένα άτομο που δεν είχε τα αναγκαία προσόντα να την ασκήσει. Και δεν ήταν τα προσόντα που του λείπουν, το άτομο αυτό έχει γαλουχηθεί από την οικογένειά του με μίσος κατά της Ελλάδος. Ήλθε εδώ η οικογένειά του, όχι για να προσφέρει τις καλές της υπηρεσίες για την προκοπή της χώρας, ήλθε εδώ για να ζήσει ηγεμονικώς, αφού οι συνθήκες το επέτρεπαν. Μία αδυναμία και ένα ασυγχώρητο λάθος του Κωνσταντίνου Καραμανλή, έφερε την οικογένεια αυτή, την ουδεμία εθνική ευαισθησία προς τη χώρα έχουσα, να επισωρεύσει συμφορές.

Έδειξε από την πρώτη στιγμή ποιά ρότα είχε δώσει στο καράβι. Με την ανάθεση ετσιθελικώς και με καταφανή περιφρόνηση νόμων και ηθικής, έργων στον φίλο του Σκιαδαρέση, ο Ανδρέας άρχιζε την πολιτική του πορεία μέσα στη δίνη της σήψης και της παρακμής, στοιχεία που θα αποτελούσαν στη συνέχεια, τον φωτεινό φάρο του ιδίου και του Κόμματός του. Σ’ εκείνη τη δίνη ανδρώθηκε ο σημερινός κατά άκρως δυστυχή συγκυρία πρωθυπουργός και αρχηγός του Κόμματος της καταστροφής. Την πορεία αυτή ακολούθησε και οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή.

Καθημερινώς έρχονται στο φώς της δημοσιότητας στοιχεία τρομακτικά. Στοιχεία τα οποία συνηγορούν στη συγκρότηση όχι απλώς του Ειδικού Δικαστηρίου, αλλά σ’ εκείνη εκτάκτου στρατοδικείου. Η αποκάλυψη της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συμβούλου της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας κυρίας Γεωργαντά, για την διόγκωση του ελλείμματος της χώρας, με καταφανή σκοπό, αφ’ ενός να εντάξει τη χώρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με ποιο όφελος άραγε; και αφ’ ετέρου, να προσάψει βαριά κατηγορία στην κυβέρνηση Καραμανλή και στον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό, είναι στοιχεία όχι πολιτικής αλλά εγκληματικής διεργασίας.

Από την ημέρα που ο ντιλετάντης και εντελώς αμαθής περί τα ελληνικά πράγματα, επικίνδυνος για την ύπαρξη της χώρας πρωθυπουργός, ανέλαβε την άσκηση της εξουσίας, άρχισε να σχηματίζεται το τσουνάμι της καταστροφής και το αδηφάγο κύμα του να παρασύρει τη χώρα. Τα καταστροφικά αποτελέσματα φάνηκαν χωρίς καθυστέρηση. Σήμερα όλοι είμαστε μάρτυρες αυτής της καταστροφής. Και για την καταστροφή αυτή ευθύνεται συλλήβδην η ομάδα που απετέλεσε την κυβέρνηση της συμφοράς υπό τον Γιώργο Παπανδρέου τον ελάχιστο, κατά χαρακτηρισμόν του καθηγητού Χρήστου Γιανναρά.

Η ακατανόητη και υπερβαίνουσα κάθε στοιχείο παραδοχής, εμμονή των καταστροφέων της χώρας, να παριστάνουν ακόμα τους κυβερνήτες και να ισχυρίζονται ότι, απολαύουν της εμπιστοσύνης του Ελληνικού λαού, αποτελεί πράξη που συνιστά έγκλημα εσχάτης προδοσίας. Αν ο κ. Παπανδρέου είναι σε τόσο χαμηλό επίπεδο νοητικής αντίληψης και άκων δεν μπορεί να καταλάβει την καταστροφή στην οποία οδήγησε τη χώρα, οι περιβάλλοντες αυτόν, ιδίως οι πιο στενοί συνεργάτες του που διεκδικούν προνόμια νοημοσύνης, είναι υποχρεωμένοι να τον συνετίσουν και να του υποδείξουν ότι, μονόδρομο πλέον αποτελεί η παραίτηση του σημερινού θιάσου σκιών, ο οποίος κατά συνθήκη αποκαλείται κυβέρνηση.

Είναι η χώρα ήδη στο χείλος του γκρεμού. Είναι αδήρητος η ανάγκη προσφυγής αμέσως σε εκλογές και ο σχηματισμός κυβερνήσεως εθνικής σωτηρίας. Όχι με συμμετοχή των γνωστών προσώπων, τα οποία συνέβαλαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στη σημερινή κατάσταση, αλλά με συμμετοχή προσώπων που πάλλονται από εθνικό ενθουσιασμό για τη σωτηρία της πατρίδος. Να προωθηθούν λύσεις τέτοιες που να σταματήσουν τη χώρα από την πτώση στον γκρεμό.

Η Ελλάς δεν φοβήθηκε και αντιτάχθηκε στις χώρες του Άξονος, οι οποίες κατανίκησαν εντός είκοσι ημερών όλες τις χώρες της Ευρώπης. Δεν φοβάται και τώρα. Μία σθεναρά αντίσταση κατά των τοκογλύφων εκμεταλλευτών, τους οποίους χαϊδεύει και τα συμφέροντά τους προωθεί ο παρών θίασος σκιών με την ονομασία κυβέρνηση της Ελλάδος, θα εύρει υποστηρικτές σε πολλές χώρες και δεν θα μείνουμε στην κόψη του ξυραφιού, όπου μας τοποθέτησαν οι πρωτεργάτες της συμφοράς Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου. Δεν είναι δυνατόν, δεν είναι αποδεκτό από κανένα λαό, να κυβερνιέται η χώρα του από μία ομάδα τριών λογιστών και να αποδέχεται την καταστροφή χωρίς διαμαρτυρία.

Σήμερα που το στήριγμα που απόμεινε είναι ένα μικρό πετραδάκι, σ’ αυτό το στήριγμα πατάει μια χώρα κι ένας ηρωικός λαός που έγραψε στο παρελθόν σελίδες δόξας και θαυμασμού, είναι η τελευταία ημέρα να αποχωρήσει ειρηνικώς η κυβέρνηση του δωσιλογισμού και της συμφοράς. Είναι, σας το ξαναλέγω, η τελευταία ημέρα. Αύριο θα είναι αργά. Θα είναι αργά για τη χώρα. Θα πάψει εξ αιτίας σας να αποτελεί συγκροτημένη χώρα και θα γίνει ένα λείψανο που θα προξενεί στους ακόμα έχοντες εθνική συνείδηση Έλληνες, τον γόο και τον στεναγμό. Εσείς, όμως, δεν θα μπορείτε να τον ακούσετε. Γιατί τα κεφάλια σας θα είναι κρεμασμένα στους στύλους και τους φανοστάτες, όπως παλιότερα άλλων εγκληματιών, που διέπραξαν εγκλήματα κατά της Πατρίδας και του λαού της.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...