Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΑ ΜΗΛΙΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Γ΄ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (Συνεχής ενημέρωση)

Μεγάλη πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στα Μηλιανά. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε στις 7.30 το απόγευμα  στον οικισμό Λαυρεντζέικα. Επί τόπου εχουν  φθάσει ήδη δυνάμεις της πυροσβεστικής και με την βοήθεια κατοίκων της περιοχής προσπαθούν να την ελέγξουν.Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη γιατί στην περιοχή υπάρχουν σπίτια. Γιά οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανάρτηση.Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά.

Νεότερη ενημέρωση 23:15. Ο αέρας κόπασε και στο σημείο παραμένουν 3 πυροσβεστικά οχήματα, έτοιμα να επέμβουν σε περίπτωση αναζωπύρωσης.

Νεότερη ενημέρωση 11:15  Η φωτιά συνεχίζει να καίει δάσος, (ευτυχώς μακριά από κατοικημένη περιοχή). Σε ετοιμότητα παραμένουν 5 πυροσβεστικά οχήματα, αλλά δεν μπορούν να επέμβουν γιατί η περιοχή είναι δύσβατη. Κατά την διάρκεια της νύχτας ο άνεμος σταμάτησε, τώρα όμως άρχισε πάλι να φυσάει. Η μόνη λύση είναι τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης τα οποία δεν έρχονται.



Νεότερη ενημέρωση 01:15  Η πυρκαγιά τελικά έσβησε. Υπήρξε μια καινούργια πυρκαγιά σε ένα χωράφι η οποία κατασβέστηκε αμέσως από τις Πυροσβεστικές δυνάμεις που ήταν παρούσες.
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και ιδιαίτερα το Κλιμάκιο Αστροχωρίου για την προσπάθεια που κατέβαλαν να περιορίσουν την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στα χωριά μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...