Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Προσωρινά αποτελέσματα του ΟΑΕΔ για 28.000 θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Προσωρινά αποτελέσματα του ΟΑΕΔ για 28.000 θέσεις κοινωφελούς εργασίας


Αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας», ο οποίος αφορά στους ωφελούμενους ανέργους οι οποίοι θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση για πέντε μήνες σε δημόσιους φορείς (Δημόσια Πρόσκληση 5/2013 του Διοικητή του ΟΑΕΔ), καθώς και ο πίνακας αποκλειόμενων για το ίδιο πρόγραμμα, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ. Τα αποτελέσματα αφορούν 27.948 θέσεις πλήρους απασχόλησης.
Ειδικότερα, οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) στην ενότητα e-υπηρεσίες/ πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.
Ο οριστικός πίνακας κατάταξης ωφελουμένων, όπως και ο πίνακας αποκλειόμενων, θα καταρτιστούν μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ άμεσα, μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων.
Η κατάρτιση των πινάκων έγινε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του ΟΠΣ του ΟΑΕΔ με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της Δημόσιας Πρόσκλησης η οποία είχε εγκριθεί από το ΑΣΕΠ.
Παράλληλα, ο ΟΑΕΔ καταρτίζει την επόμενη δημόσια πρόσκληση ανέργων για 7.400 θέσεις σε επιβλέποντες φορείς του Δημοσίου.
Η δημόσια πρόσκληση, αφού εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, θα δημοσιοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...