Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Τιμωρία στους κατηγορούμενους του ΤΕΙ Ηπείρου για εργασία που δεν έκαναν ( Αθώος ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείας κ.Καρακώστας)


«Καμπάνα» σε τρεις από τους 17 κατηγορούμενους έπεσε από το Κακουργιοδικείο των Ιωαννίνων, όπου εκδικάστηκε η πολύκροτη υπόθεση των κτιρίων του ΤΕΙ Ηπείρου.Η κατηγορία αφορούσε σε απάτη σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και η υπόθεση είχε φτάσει στη Δικαιοσύνη προ δεκαετίας και πλέον, με πρωτοβουλία της τότε διοίκησης του Τεχνολογικού Ιδρύματος. Η Διοίκηση με την ανάληψη των καθηκόντων της είχε διαπιστώσει ότι κτίρια του ΤΕΙ είχαν πληρωθεί αλλά δεν είχαν κατασκευαστεί ποτέ.Σύμφωνα με την απόφαση ο πρώτος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 13 ετών, ο δεύτερος σε ποινή φυλάκισης 11 ετών και η τρίτη σε ποινή φυλάκισης 5 ετών. Οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση και η έφεσή τους είχε ανασταλτικό χαρακτήρα.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΡΑΔΟΒΥΖΙ ΑΡΤΑΣ....Αθώος κρίθηκε τελικά ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείας Κώστας  Καρακώστας από κάθε κατηγορία.Σε παλιότερη δήλωσή του είχε μιλήσει γιά πόλεμο λάσπης με πολιτικά κυρίως κίνητρα.Τελικά όντως δικαιώνεται...και κάποιοι στον πρώην Δήμο Ηρακλείας θα πρέπει να αισθάνονται άσχημα γιά την συμπεριφορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...