Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, είναι γύρω μας... Μην μου πείτε πως δεν την βλέπετεΟ τελικός σκοπός της Νέας Εποχής είναι η επικράτηση του αθεϊσμού και η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας άθεης θρησκείας βασισμένη σε.ναρκομανείς,τρανσέξουαλς,ομοφυλόφιλους,δολοφόνους,ρομποτοποιημένους,πωλητές όπλων και ναρκωτικών(δείτε γύρω μας),τεμπέληδες,ακοινώνητους και απομακρυσμένους ανθρώπους από...
το Θεό.
Και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση,που θα κυβερνά κατά βούληση ανθρώπους,που δεν θα  γνωρίζουν οικογένεια, φυλή,έθνος,σημαία,θρησκεία,αγάπη,φιλία,πατρότητα,μητρότητα,συναδέλφωση,συνεργασία.Οι ηγέτες της Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας,της Νέας εποχής και της Νέας Τάξης Πραγμάτων(που στην ουσία είναι το ίδιο και το αυτό),είναι οι στρατηγοί και οι ναύαρχοι του Σατανά.
Σε συμφωνία με τους δαιμονικούς συμβούλους τους,αυτοί έχουν ήδη καταστρώσει το σχέδιο μάχης.
Έχουν επίσης αναγνωρίσει τον εχθρό κι έχουν αρχίσει η προετοιμασία κι οι αψυμαχίες σ'όλο τον κόσμο.
Δρουν καταλυτικα,περιγράφουν και υποστηρίζουν νέες εκδοχές,στα σχολεία,την τηλεόραση,τον τύπο,τον κινηματογράφο,την τέχνη,τη μουσική,τα επιστημονικά περιοδικά,στους διανοούμενους,στα κυβερνητικά ντοκουμέντα,στα κόμματα και σε κάθε πολιτική και νομοθεσία.
Μη μου πείτε πως δεν τα βλέπετε να υπάρχουν γύρω σας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...