Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Πράσινη ανάπτυξη...ο ορισμός της διαπλοκής.!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Αντρίκος Παπανδρέου ήταν διορισμένος στην Τράπεζα της Ελλάδος ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!Πάνω, σελίδα από -δυσεύρετη πλέον- παρουσίαση της εταιρείας, όπου φαίνονται οι δύο της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού. Κάτω, το newsletter του 2010 με τις συμβουλές για τα CDS και στον πίνακα η πορεία των ελληνικών ασφαλίστρων, όπου φαίνεται η εκτίναξή τους στις 1.000 μονάδες
…άνευ αποδοχών βεβαίως – βεβαίως! Θυμάστε τι γράφαμε; "Πράσινη Ανάπτυξη, ο ορισμός της διαπλοκής"!

Ο Αντρίκος Παπανδρέου ήταν διορισμένος στην Τράπεζα της Ελλάδος κατά την περίοδο της ...
διακυβέρνησης του αδερφού του Γιώργου Παπανδρέου. Δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» έφερε στο φως ότι ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου διορίστηκε αμέσως μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον αδερφό του Γιώργο, μετά τις εκλογές του 2009 σε θέση άμισθου συμβούλου της Τραπέζας της Ελλάδος για θέματα κλιματικής αλλαγής. 

Η Συγκυβέρνηση οφείλει να διαλευκάνει αυτή την δύσοσμη και περίεργη υπόθεση. Η κάθαρση και η διαφάνεια είναι επιτακτικά αιτήματα του ελληνικού λαού, που έχει αγανακτήσει να γίνεται κάθε φορά θεατής στην παρωδία της συγκάλυψης.

Κατόπιν τούτων ερωτούνται οι κ. κ. Υπουργοί: Πότε και από ποιόν διορίστηκε μέλος εθελοντικής επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδας — «σύμβουλος» για την μελέτη των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής; Να κατατεθεί το πρακτικό του Δ.Σ.  Ποιες συγκεκριμένες οι υπηρεσίες που παρείχε ο Αντρίκος Παπανδρέου στην Τράπεζα της Ελλάδος; Ποια καθήκοντα είχε συγκεκριμένα;  Ποιες οι εισηγήσεις που έκανε ο σύμβουλος Αντρίκος Παπανδρέου; Να κατατεθούν όλες οι έγγραφες εισηγήσεις που έκανε ο Αντρίκος Παπανδρέου.  Έξοδα παραστάσεως και όποιες άλλες διευκολύνσεις γραμματειακής υποστήριξης, μετακινήσεων, ταξίδια κ.α. κατεβλήθησαν; Εάν ναι πόσα; Να κατατεθούν όλα τα σχετικά παραστατικά στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...