Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Σπαρταριστοί διάλογοι στο Facebook: “Θελο να σε γνορησο. Εση;”!!!

-«Γιατη δαιν απαντας;».
-«Ρε άνθρωπε μου δε θέλω σχέσεις μαζί σου. Σου το λέω ευγενικά. Δεν σου αρκεί αυτό;»
-«Όχη δε μου αρκη. Πες το λώγω».
-«Θες να φωνάξω τον άντρα μου να σου απαντήσει;»
-«Καλυνίχτα»!

      Μη μου πείτε ότι δεν έχετε γίνει μάρτυρες τέτοιων συνομιλιών στο facebook έτσι; Μάλιστα τον τελευταίο καιρό και αφού έπεσε «σύρμα» ότιέχει….ψωμάκι στο f/b γίνεται κυριολεκτικά του…ανορθόγραφου το κιγκλίδωμα!
      Οι κυρίες (που ασφαλώς δεν θέλουν καμία σχέση με τέτοια πράγματα…) έχουν κουραστεί να αποκρούουν τις επιθέσεις των ξαναμμένων αρσενικών, κυρίως, μέχρι τουλάχιστον να αρχίσουν να αντιστρέφονται οι ρόλοι όπως γίνεται σε πιο προχώ κοινωνίες..........

     Τώρα, βέβαια, να έχεις τον κάθε περίεργο να σου λέει «Τι φκιάνης; Μήλα μου; Έιιι, ψτ!» δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά για να πω και την κακία μου αν δε θες να εκτεθείς δεν το κάνεις. 
      Ειδικά με κάτι προκλητικές εικόνες, πόζες και νάζια. Τώρα αν πέσεις σε… παλιακό βρωμοκάμακο και σε ταλαιπωρεί ενώ εσύ απλά να μιλήσεις με δυο φίλους θες, τι να κάνεις…Υπάρχει και η απειλή του συζύγου (μέχρι να πέσεις σε κανένα ψυχάκια).
       Υπάρχει όμως και η άλλη λύση: Να ανεβάσεις μια φωτογραφία σου απαράδεκτη και να ξε…νερώσεις τους πιο βαρβάτους, οπότε μετά το πεδίο θα απελευθερωθεί τουλάχιστον για λίγο διάστημα.
Άντε καλά ξεμπερδέματα!ο Μαντουμαδόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...