Τρίτη, 2 Αυγούστου 2011

ΔΗΜΟΣ Γ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΔΗΜΟΣ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Φίλε Δημότη.
Το νερό είναι ζωή και δίκαια στην εποχή μας ονομάζεται «λευκός  χρυσός. Αν λείψει από έναν, θα λείψει από όλους μας. Γ΄ αυτό και επειδή ήδη βρισκόμαστε στο καλοκαίρι οι προσπάθειες του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων, των Δημοτικών Συμβούλων, των υπαλλήλων και των εργατών για την εξασφάλιση επάρκειας και ποιότητας νερού είναι και θα είναι διαρκείς.
Όμως αυτό δεν αρκεί. Χρειάζεται όλοι μας και ο καθένας χωριστά να μεταχειριστούμε το πολύτιμο αυτό δώρο ζωής, τα νερό με σύνεση, μέτρο και ορθολογισμό. θεωρούμε ότι ο καθένας από μας έχει την υπευθυνότητα να αναληφθεί ότι το θέμα του νερού δεν αντιμετωπίζεται με νόμους, απαγορεύσεις, πρόστιμα. Αλλά αποτελεί απόδειξη ύψιστου σεβασμού του εαυτού μας και των συνανθρώπων μας κυρίως.
Ιδιαίτερα το καλοκαίρι, ας  μην φερόμαστε εγωιστικά και ανεύθυνα. Το νερό δεν είναι μόνο για έναν είναι για όλους μας. Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι προέχει η εξασφάλιση νερού για να πίνουμε και η ικανοποίηση των οικιακών αναγκών. Γι αυτό θερμά σας παρακαλούμε να αποφεύγετε το πότισμα και την άσκοπη χρήση νερού (πλύσιμο αυτοκινήτων, αυλών. πεζοδρομίων κλπ.)
Φίλε ετεροδημότη.
Ζητάμε τηv κατανόηση σου σχετικά με την κατανάλωση νερού ιδιαίτερα αυτούς τους μήνες που θα σε έχουμε κοντά μας. Όπως αντιλαμβάνεσαι η λογική ότι καταναλώνω τους δύο μήνες του καλοκαιριού, όσο νερό μου αναλογεί όλο το χρόνο δεν ευσταθεί, γιατί με αυτό τον τρόπο γνωρίζεις πολύ καλά ότι αρκετοί συνδημότες σου θα μείνουν χωρίς νερό.
Εάν παρά τις εκκλήσεις μας για την εξοικονόμηση νερού, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, δεν υπάρξει ανταπόκριση και προκειμένου να εξυπηρετηθεί το δημόσιο συμφέρον, είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε τα νομίμως προβλεπόμενα μέτρα, που ούτε εμάς ευχαριστούν.

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΛ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΑΛΛΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...