Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Η Εκδήλωση με θέμα: "Η Ανάπτυξη της Υπαίθρου" 22 Αυγούστου 2011 στις Πηγές Άρτας θα μεταδοθεί μέσω Internet, αλλά και Δορυφορικά.

Ευρωβουλευτές και βουλευτές του νομού Άρτας θα συμμετάσχουν στη διακαναλική εκδήλωση με θέμα: «Η Ανάπτυξη της Υπαίθρου» που διοργανώνει ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη στο κοινοτικό διαμέρισμα Πηγές στις 22 Αυγούστου 2011 (20.00 - 21.30).
Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι:
Σωκράτης Ξυνίδης, Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
Σπύρος Δανέλλης, Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Γιώργος Κουμουτσάκος, Ευρωβουλευτής της ΝΔ
Χαράλαμπος Αγγουράκης, Ευρωβουλευτής της ΚΚΕ
Οι Βουλευτές του Νομού Άρτας:
Κωνσταντίνος Παπασιώζος, Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
Παύλος Στασινός, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Δημήτρης Τσιρώνης, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
καθώς και ο Δήμαρχος του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη Δημήτρης Γαλλίκας
Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρός και θα μεταδίδεται ζωντανά από το διαδίκτυο (στην παρακάτω διεύθυνση βρίσκεται ο κώδικας για αναμετάδοση http://www.silencepro.gr/piges/) και από τον Δορυφόρο W3Α 7° ανατολικά, Συχνότητα 12.573,926 HORIZONTAL, SYBOL RATE 3300 FEC 3/4 (Τεχνικός υπεύθυνος Μάκης Δανιήλ                         6974998902            ) και το πρόγραμμα θα είναι ελεύθερο να αναμεταδοθεί από όποιο τηλεοπτικό κανάλι η ραδιόφωνο ενδιαφέρεται.
Η εκδήλωση θα είναι διακαναλική και τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι: Περιφερειακή και Αγροτική Ανάπτυξη, Μεταφορές και Τουρισμός, Οικονομική κρίση καθώς και θέματα Εξωτερικής Πολιτικής.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις με κανάλια της περιφέρειας για να έχουν τη δυνατότητα από όλη την Ελλάδα να θέσουν ερωτήματα προς τους καλεσμένους.
Οι πολίτες που επιθυμούν να θέσουν ερωτήματα θα μπορούν μέσω e-mail ή τηλεφωνικά στους αριθμούς που θα εμφανίζονται στις οθόνες των τηλεοράσεων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Το σήμα στο δορυφόρο θα ανεβεί στις 19:45
Η εκδήλωση θα αναμεταδοθεί και από το radovizi-artas.blogspot.comastrohori.blogspot.com

Ο Κώδικας για όποιον θέλει να τον προσθέσει στη σελίδα του.

<embed src="http://www.filothea.com/live/AkamaiFlashPlayer.swf?src=rtmp://cp77174.live.edgefcs.net/live/eurosilence@43543" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="326" height="283">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...