Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή του Περικλή Μίγδου για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών

periklis-migdos

Ευχαριστώ από καρδιάς τις συνδημότισσες και τους συνδημότες, που μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Θέλω να ευχαριστήσω τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, για τον ωραίο τους αγώνα και το αποτέλεσμα που έφεραν.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους που ήταν πίσω από την παράταξη, αλλά στην πρώτη γραμμή του αγώνα μας, μέσα από ποικίλες δράσεις.
Φίλες και φίλοι, το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής, ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα τόσο για την παράταξή μας, όσο και για το Δήμο μας. Σχεδόν δύο στους τρεις κατοίκους του Δήμου μας, ψήφισαν τους «ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ». Κι αυτό για μας είναι μεγάλη τιμή και συνάμα μεγάλη ευθύνη.
«Τις δυσκολίες των βουνών τις ξεπεράσαμε. Τώρα μας περιμένουν οι δυσκολίες των πεδιάδων»,
και για να τις ξεπεράσουμε, να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, χρειάζεται αυτό που από καιρό υπογραμμίζαμε: Σκληρή δουλειά από την παράταξη, συστράτευση, συμμετοχή των πολιτών, τόσο στις διαδικασίες υλοποίησης των στόχων μας, όσο και στις συγκρούσεις με την κεντρική εξουσία, όταν και εφόσον αντιστρατεύεται τα συμφέροντα του Δήμου μας.
Τέλος, καλούμε την αντιπολίτευση του Δήμου, να μη διστάσει σε καμία περίπτωση να ασκήσει το θεσμικό της ρόλο. Την καλούμε όμως στα μεγάλα και δύσκολα να βρίσκεται δίπλα μας, για το καλό του τόπου μας.
Αυτό ήταν άλλωστε και το μήνυμα των εκλογών.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος
Γ. Καραϊσκάκη
Περικλής Μίγδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...