Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Άρτα.Μπαίνει λουκέτο στην ψυχιατρική κλινική


ARTA NOS ERGAZOM
Λουκέτο βάζει στις 26 Μαρτίου η ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Άρτας. Το νοσηλευτικό ίδρυμα εδώ και πολλούς μήνες λειτουργεί στην κόψη του ξυραφιού. Τα προβλήματα συνεχώς πολλαπλασιάζονταν με τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος να δέχεται τα βέλη χωρίς όμως να δείχνει ικανή να τα διαχειριστεί.
Αποτέλεσμα των συνεχόμενων περικοπών είναι το κλείσιμο της Ψυχιατρικής και η μεταφορά των ασθενών σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας. «Η τελευταία εξέλιξη επιβεβαιώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την στάση της Διοίκησης και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για την λειτουργία του Νοσοκομείου με συνθήκες ασφάλειας για τους ασθενείς και τους εργαζομένους», επισημαίνεται σε ανακοίνωση των εργαζομένων του Νοσοκομείου Άρτας και των Κέντρων Υγείας, οι οποίοι πραγματοποίησαν γενική συνέλευση.

Στη διάρκεια της συνέλευσης αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί της Παρασκευής, στην είσοδο του Νοσοκομείου και ζητούν τη συμμετοχή των πολιτών, των συνδικαλιστών και κοινωνικών φορέων και των εκπροσώπων της ΠΟΕΔΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...